Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati5011

Czy to Okres ??

Polecane posty

Hej mam 12 lat i wczoraj oraz dzisiaj na bieliżnie miałam takie brązowo-czerwone plamy.wczoraj przy podcieraniu sie na papierze miałam śluz z krwią. Czy to okres czy mogę się go dopiero spodziewadź?? Ps. jutro idę obejrzeć gima i rano mam wf czy mam ćwiczyc i brać podpaskę ??

Gość jagoda.......
mysle z e to okres wez podpaske zaloz :)

Gość AAAAAMANDAA
Może to być okres więc zaloz podpaske lub wkladke na wszelki wypadek

Gość goska 27 __--
hej to napewno okres ja tez tak miałam ale spokojnie to nie musi byc od razu duże krwawienie zwykle początek to właśnie takie plamy (o których ty piszesz) na majtkach :) ps. też miałam 12 lat

Gość taktaktak
Ja dostałam pierwszego okresu gdy również miałam 12 lat. Też były to raczej plamienia niżregularny okres i trwało to (o zgrozo) 8 dni.

Słuchajcie wóciłam ze szkoły i dzisaj nie miałam tych plam !!! Co to było < trwa ło ok. 2 dni> i czy niedługo moge spodziewadź sie okresu ??

Gość jestes jeszcze mloda
i masz nierewgulrny okres. poweisz swojej mamie ze masz okres, ona ci lepiej wyjsni wszystko

ale on mógł trwać tylko 2 dni ?? Tylko że nadal mam nieprzyjemne uczycie i bóle brzucha nie ustępuj a ??

nati5011 porozamiaj ze swoja mama, wiem ze to jest dziwna sytuacja.powiedz mamie ze boli cie brzuch ona bedzie wiedziala jakie tabletki ci dac.

Gość zaczyna Ci sie więc
może jeszcze Cie zaskoczyć... Najlepiej powiedz mamie - ona Ci wytłumaczy i doradzi jakby co.

powiedz mamo dostalam okres i brzuch mnie boli

i wzedy zapytj sie jej to co chcesz wiedziec na ten temat.

i nie boj sie to jest cos normalnego :-)

Gość bgb jgb mbhk
POWIEDZ MAMIE to byl poczatek okresu jezeli brzuch cie boli dostaniesz nie dlugo normalne krwawienie chodz moze ten pierwszy trwal tylko 2 dni.to sa pocztaki ,wiec bedzie nie regulanie powiedz mamie a jak sie boisz wez nospe mozna kupic bez recepty lub poszukaj w szwca z lekami jak taka macie

ja okresu również dostałam w wieku 12 lat.. i już pierwszego dnia mojego pierwszego okresu był on strasznie obfity... od tamtej pory więcej takiego już (na szczęście) nie miałam... byłam przestraszona ale sobie poradziłam:) i do tego przez 2 lata nikt nie wiedział że mam okres... bo było to dla mnie niezręczne..

ja okresu również dostałam w wieku 12 lat.. i już pierwszego dnia mojego pierwszego okresu był on strasznie obfity... od tamtej pory więcej takiego już (na szczęście) nie miałam... byłam przestraszona ale sobie poradziłam:) i do tego przez 2 lata nikt nie wiedział że mam okres... bo było to dla mnie niezręczne..

idz i teras powiedz,

no to jak przyjdzie do domu to jej powiesz.