Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamponetka

Dziewczyny, polećcie jakiś szampon, po których włosy się nie puszą!

Polecane posty

Gość szamponetka

Bo moje się puszą. Chciałabym miec takie gładkie. Jak po wyjściu od fryzjera. A jak ja umyję to sie dziady puszą.

Żaden szampon nie da Ci takiego efektu. Od tego są odżywki i jedwab. Jest mnóstwo kosmetyków wygładzających włosy, taką serie ma elseve, pantene, gliss kur

Gość
gliss kurr fioletowy stosowany razem z odżywką jest super

Gość jak cię stać to kosmetyki
Alterna kup

Moje włosy też się puszą, a właściwie puszyły i to bardzo. Ostatnio kupiłam szampon... Familijny z aloesem i aż się zdziwiłam, nie powiem, żeby wyglądały jak po prostownicy, ale puszą się duuuużo mniej i już przy myciu czuję jakie są mięciutkie, aż dziwne, żeby od szamponu tak się mogły zmienić. A wcześniej? W sklepie nawet nie spojrzałam na familijny, ciągle tylko pantiny i inne timoteje, a tu nie dość, że dużo tańszy, to doskonały dla włosów zwykły, stary familijny. :) Na moje włosy tak podziałał, mam nadzieję, że na innych też.

Gość szamponetka
No, po szarym mydle tobym rozczesać nie mogła i już to sobie wyobrażam :) Jeszcze ktoś ma jakąś radę?

Gość błędne kołooo
Ja stosuję elseve różowy z odżywką. Wyglądam jako tako, ale niezupełnie jest to efekt, którego oczekuję:/

Gość szamponetka
A czy te szmpony nie obciążają włosów? Co ile nimi myjecie?

Gość szamponetka
Ja stosuję elsev czerwony i odżywka. I kicha.

A może zamiast tych reklamowanych szamponów, skusiłabyś się na zastosowanie bardziej naturalnych kosmetyków. Bo wiadomo, że w tych szamponów więcej chemikalii niż substancji, które mają dbać o nasze włosy. Nie mogę sobie przypomnieć, po którym szamponie miałam taki sam problem jak Ty. Ale po umyciu poprostu wyglądałam jak buszman. Zaglądnij na mydlarnia.info.pl i tam masz duży wybór dobrych kosmetyków ( w tym oczywiście szamponów ). A może po umyciu takim szamponem nie będziesz miała problemów z puszeniem się włosów.

Gość bjf
ja osobiscie polecam strone http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl/szampony,94.html lub mozecie sobie poszukac inne sklepy internetowe ktore sprzedaja naturalne firmy typu lavera logona weleda sa bez chemii nietestowane na zwierzetach i swietne wreszcie nie mam alergii na twarzy

Różowy Elseve, ale zarówno szampon jak i odżywka. Jeśli masz przetłuszczające się włosy lub cienkie to wybierz wersję light czyli z zieloną obwódką na opakowaniach :)