Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annorl1

jakie kwiaty do ślubu

Polecane posty

żeby lilie nie brudziły, trzeba im pourywać trzeba wziąc jeszcze pod uwagę to, że lilie bardzo intensywnie pachną, a będziesz je trzymac pod nosem co najmniej godzinę niektórzy po tym czasie mieliby odruch wymiotny, ale są też osoby wytrzymałe na mocne zapachy :) bukiet będziesz trzymać na wysokości gorsetu, czyli na czerwonym tle czerwone kwiaty na czerwonym tle nie będą widoczne ja bym wybrała kwiaty białe i jakies czerwone ozdóbki do nich typu trawki, listki, piórka (też fajnie wyglądają) lub ewentualnie jakieś malutkie czerwone kwiatki w ogólnie białym bukiecie

w sumie to w ogóle nie pomyślałam o tym na jakiej wysokości będzie trzymana wiązanka...ale masz rację, czerwone kwiaty odpadają, bo będą nie widoczne. po to właśnie założyłam ten temat, żeby ktoś mi coś doradził :)

Gość mogę zadać pytanie
po co bierzesz ślub kościelny skoro pół roku temu brałaś cywilny?

ponieważ jestem osobą wierzącą,poza ty męczy mnie to że nie mogę pójść do Komunii Świętej kiedy wszyscy idą.

Gość mogę zadać pytanie
bardzo mnie ucieszyła twoja odpowiedź że bierzesz ślub kościelny nie dla białej sukienki, starych ciotek, czy sąsiadek, ale dlatego że jestes wierząca. Rzadko się to zdarza w dzisiejszych czasach

ślub bierzemy tylko dla siebie, nie będzie sąsiadek, ciotek, kuzynów których nie znam...będzie kościół, potem obiad w towarzystwie rodziców, rodzeństwa, świadków i księdza, w domu. szkoda nam kasy na takie pierdoły jak wesele. ale zabawa będzie przynajmniej do północy, ponieważ ślub bierzemy w sylwestra :)

Gość stategija
U nas też byli na ślubie najbliżsi, ale mialam obraz swojego ślubu od poczatku jak tylko poznałam mojego męża. Chciałam żeby wszystko było piekne i nie mogłoby być bez kwiatów. Moje wizje przedstawiłam w http://amarantkwiaty.pl/ i wszystko zrobili tak jak chciałam. Jaś szuka to polecić mogę.

Jeśli to Ci z Grodziska Mazowieckiego, to są naprawdę świetni. Byłam kiedyś na ślubie i weselu, do którego przygotowywali dekoracje i były naprawdę śliczne

Gość gość
zdecydowanie polecam goździki dla mnie przygotowali kwiaty- Kwiaciarnia u Bożeny Warszawa