Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annorl1

jakie kwiaty do ślubu

Polecane posty

witam, jak w temacie, nie mam pojęcia jakie kwiaty do ślubu... będę miała czerwony gorset i białą spódnicę z czerwonym akcentem, więc kwiaty czerwone czy białe? pomóżcie!

Gość wychodzisz zamaz i
nie wiesz jakie kwiatki chcesz miec? ile ty masz lat?;/...i do tego czerwony gorset;/..? o masakra

a co jest takiego masakrycznego w czerwonej sukni ślubnej? prosiłam o poradę a nie o głupie odzywki.

Gość troche to dziwne a wogole
jak sie chajtasz to powinnas wiedziec czego chcesz

Gość ja bym wzieła bordowe kwiaty

wiem czego chcę, ale chciała bym białe lilie albo czerwone róże. nie mogę się zdecydować i dlatego proszę o radę. czy lepiej czerwony czy biały bukiet.

Gość pomieszaj białe lilie i czerwo
ne róże. Przecież suknia nie ma jednego koloru.

a nie lepiej wybrac sie do kwiacierni poogladac katalogi z propozycjami bukietów, popatrzec co mają, zapytac i sie poradzic -przeciez po to te babki tam sa...

Gość Ups...........................
Weź zdjęcie sukienki,jak masz i w kwiaciarni Ci doradzą. Moja bratowa też nie wiedział czego chce i kobieta jej doradziła i byla to b.ładna wiązanka.

nie, bo jak pójdę i powiem że potrzebuję bukiet ślubny to zapłacę majątek, a jak będę wiedziała czego chcę i nie powiem że na ślub zapłacę dużo mniej.już to przerabiałam na .ślubie cywilnym, za jedną lilię na ślub w trzech kwiaciarniach panie chciały 120 złotych, a w następnej powiedziałam co chciałam i jak udekorowane i zapłaciłam 20 za tę samą pięknie rozkwitniętą lilię i udekorowaną.dlatego trzeba wiedzieć czego się chce i nie nie przyznawać się że to na ślub...

OO, te bukiet wyzej sliczny. Idz do kwiaciarni, tam powiedz jaka masz sukienke i panie swietnie Ci doradza. Zrobia Ci przepiekny bukiet, napewno bedzie zadowolona:) P.S Dziwią mnie wczesniejsze wypowiedzi na temat sukienki- to jej slub, jezeli chce tak wygladac to nic nikomu do tego? Skad te obrazajace autorke teksty? :o Ludzie, przestancie...:o

Gość pomieszaj białe lilie i czerwo
Ale sukienki jestem ciekawa:P Pokaż fotkę:) Albo powiedz w której kolekcji czy gdzie można obejrzeć choć podobną:)

bo w 21 wieku do ślubu nadal każda kobieta powinna iść w bieli i być dziewicą :) a ja jestem mężatką już od pół roku:)

dziwne z ta cena, ja sama wybierałam miniaturki słoneczników- powiedziałam, ze chce bukiet do 90 zł-pokazała mi mniej wiecej ile kwiatów bedzie, jakie dekoracje, te całe "trzymadełka" :P potem powiedziałm- a jak bedzie do ok 120 zł?... i było git jak chiałam:) moze okresl sie z ceną, a suknie i tak masz nietypowa wiec jak pozna ze na ślub...

do tego już jest specjalne coś co nie pamiętam jak się nazywa, ale mam przed sobą :)

Gość anka1234
polecam bukiecik z bialych eustom z czerwonymi piórkami