Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek87

seks z starszą kobietą

Polecane posty

Gość rycząca trzydziestkaa
nie wiedziałm ile ma lat bo nie podał,ja szukałam kogoś do trzydziestki,nigdy nie kręcili mnie starsi faceci i tak już zostało niestety ja młodsza się nie robię,napisał potem w smsie że ma 23,ja że 30 i czy nie jestem za stara,wymieniliśmy się zdjeciami i umówiliśmy tego samego dnia na spotkanie i tyle,Spodobało mi sie że jest konkretny,nie kręci nie marudzi,nie wypytuje za bardzo o seks i nie pisze jakiś zboczonych tekstów a wielu facetów tak robi,co ich skreśla na etapie smsów

Gość nowy w świećie
rycząca trzydziestkaa ale mnie sie pytasz? bo jak tak to mam mejla

dodam że jest to jak do tej pory największa różnica wieku między mną a facetem.Musi sie jeszcze wiele mauczyć ale jest młody i chętny,podciągnie się ;)

Ciebbie pytam,podaj to na mailu Ci podam numer gadu i Ci wyjasnie z tymi kanałami jeżeli Ci zależy

co mnie nakręciło?Grzesiu ja poprostu lubię seks nie nastawiałam sie na kogoś aż tak młodego,ale jeżeli mu nie przeszkadz to mnie tym bardziej

Gość nowy w świećie
mnie tez bardziej pociągaja starsze odemnie panie MatrixMezo@interia.pl to dl ciebie rycząca trzydziestkaa odp szybko

Gość ZMIJAAAAAAAAAAAAAAAAAH
HEY STARSZA LASECZKO JESTES REALNA MASZ OCHOTE NA SPOTKANIE??? INTERESUJE MNIE TYLKO REAL BEZ DZIECI NEO))

wysłałam.Z ta starszą laseczką to do mnie!!!!!!!!!!????????Nie jestem żadną laseczką pacanie

Gość 22-letni prawiczek
takie rzeczy tylko w erze

Gość zerznijmnieeeeeeeeeeeeeeee
SKORO NAZYWASZ MNIE PACANEM A WIESZ NIC O MNIE JESTEM PEWIEN ZE WOGOLE NIE JESTES KOBIATA ALBO JAKIMS DZIECIAKIEM KTORY WALI SOBIE PRZED KOMPEM I PODSZYWA SIE HEHE

widzisz 30, wystarczy że coś opowiesz a już sie znajdzie paru napaleńców ;) ten portal przez niektórych mylony jest z jakimś randkowym hehe :)

wielki szacunek Grzesiek za poziom,naprawdę

heh :) Z tego co tu czytam, to w dużej mierze wypowiedzi facetów brzmia jak niewyrzytych prawiczków, lub jakiś zwierząt, też uwielbiam seks, ale od razu ordynarne propozycje na jakimś ogólnopolskim forum to już dziwactwo (nic dziwnego że są sfrustrowani, skoro tak samo "podrywają" kobiety w realu hehe).

w większości koniobijcy tu siedzą :) i jescze jak kobieta napisze to i tak myślą że męzczyzna.A apropos podrywania to faktycznie ten zwyczaj miły z erą inernetu praktycznie zniknął

HEHEHE ALE CO TU OWIJAC I TAK KAZDEMU FACETOWI CHODZI O TO SAMO JAK MAM CHEC NA KOBIETE MOWIE JEJ TO WPROST JESTEM SZCZERY I TYLE DZIECI))

"koniobijcy" hehehe :) A jak to z temperamentem? To prawda że z wiekiem kobiety rośnie, czy po prostu indywidualna sprawa, niezależna od wieku?

WIEK faceta do tych spraw 20 la kobiety 30 lat preferecje tez sa wazne jadna lubi bardziej druga mniej)))))))

żmijowaty,mówienie wprost też jest ok,ale faceci teraz wogóle sobie odpuścili,czekają aż kobieta ich zaczepi,czerwienią się i coś tam dukają,prawdziwych męzczyzn,nawet takich chamów co Ci bez ogródek powiedzą wskakuj do wyra,to mało i tyle

Gość 1922sex
STARSZA KOBIETA KRETYNIE TO NIE 33-38 LAt starsza kobieta to 70 ;p WAL SIE SAM reka nie boli????? DUPEK

chyba to indywidualna sprawa mam wciąz niezmiennie od 12 lat ogromny apetyt na seks,mimo brania tabletek anty,lubie to mmmm,nie wiem jak u innych kobiet i nie wiem co bedzie np.za 10 lat

ja nie czakam jestem bardzo smialy otwarty i nowoczesny polska jest 20 lat zacofana jesli chodzi o poglady ludzi to ja pisz odrazu jak chcez http://nasza-klasa.pl/profile/12861489

co się obrażasz starszą od siebie chodziło chłopakowi

znam takie kobiety ktore musza bardzo czesto ale to zaleta bo mlodosc ma sie jedna a czasu ucieka szybko wiec kozystac trzeba))

POZATYM jak by wiekszosc kobiet wiedziala jak latwo jest wyrwac faceta to by orgia byla ja lubie inteligente dominujace smiale kobiety ktore jak maja chec na faceta to go biora bez pytania o zdanie)

ja bym nie potrafiła tak z młodszym, nie mówię o wszystkich ale wiem do czego potrafią sie posunąć, np obśmiewanie tych kobiet po tym jak już je zaciągną do łóżka, sa często obiektem żartów, naśmieszek, i co lepsze zauważcie że żaden nie chce się wiązać z taką kobietą, ale sex to jak najbardziej.

hehe mowisz o idiotach dzieciach nie facetach takich odrazu poznasz po pierwszej rozmowie lat 20 poziom 13 latka))

Gość CICHY23
Taaa i spruchniałe ciało...dzięki ale nie skorzystam wole młode dupcie