Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka naruto

Czy ktoś ogląda naruto?

Polecane posty

Gość fanka naruto

lub jakieś inne anime? Od razu uprzedzam, że nie jestem jakimś gimgównem, bo mam 21 lat :P

Gość from the halls of montezuma
ja, może niekoniecznie naruto, bo takie tasiemce mnie wkurwiają (dobra, obejrzałam 100 odcinków), ale coś tam oglądam 🖐️

no mnie też wkurza 220 odcinków classica, a teraz wlecze się shippuuden :( no i Jiraiya 😭 ile jeszcze odcinków mu zostało? jeden, dwa? :(

Gość fanka naruto
heheh, mi to się wkręciło ostatniej zimy, i od komputera nie mogłam się odkleić :D Kiedy dogoniłam już aktualne odcinki, nie mogłam znieść tego, że tyle czasu trzeba czekać na nowe, więc zaczęłam oglądać inne różne anime. A wy oglądacie coś jeszcze oprócz naruto?

ja sporo oglądałam. nie chce mi się wymieniać, ale najbardziej lubię Nanę, Higurashi no naku koro ni, Elfen lied, NGE, Soul Eater, Jigoku shoujo, Vampire Miyu, Haruhi Suzumiye, Death Note, Vampire Knight.. Bleacha też oglądam, ale jak dla mnie to nic specjalnego.

Gość lkjhgf
możecie mnie oswiecić o czym mówicie:) co to jest "naruto"

Gość fanka naruto
to ja mam mały staż, bo oglądałam tylko (nie mówiąc o anime z dzieciństwa typu dragon ball, kapitan howk itp): death note, elfen lied, phantom requiem for phantom i night head genesis. Wszystko mi się podobało, ale do naruto mam sentyment i niektóre motywy bardzo odnoszą się do mojego życia :(

Gość fanka naruto
zapomniałam jeszcze o wolf rains

Naruto to manga i anime na jej podstawie. bardzo popularna teraz. fanka naruto--> te motywy są dość uniwersalne i wielu ludzi znajduje tam jakiegoś wspólniki ze swoim życiem :)

Gość fanka naruto
fakt, właściwie to praktycznie wszędzie można odnieść się do własnego życia, ale np. motyw z naruto i sasuke odnosi się u mnie prawie dosłownie :O

ja swojego "Sasuke" nie potrafiłam uratować, ale Tobie tego życzę 🌼:) Naruciakowi zresztą też.

Gość fanka naruto
heh właściwie u mnie jest odwrotnie to ja jestem tym "sasuke" Przez cały czas działał mi na nerwy, a kiedy zdałam sobie sprawę, że jestem podobna do niego, to stwierdziłam, że nie mogę na to pozwolić, i umówiłam się na spotkanie ze swoją byłą przyjaciółką, żeby to naprawić. Ona jest taka jak naruto blondynka, wiecznie wesoła,narwana itd jest też trochę głupkowata (ale w przeciwieństwie do naruto jest tak naprawdę inteligentna). Ja za to jestem brunetką, oziębła, z dystansem itd, i coś mi odbiło, że stwierdziłam, że nie potrzebuję nikogo i się od wszystkich oddaliłam. Przyjaciółka walczyła o mnie itd. Na to wygląda, że naruto uratowało naszą przyjaźń :D :O

Gość fanka naruto
O qurcze, faktycznie była a raczej jest nadal z nami sakura :o Wcześniej nawet nie zdałam sobie z tego sprawy. Miałyśmy kolegę od piaskownicy, później ona się w nim zakochała, nawet byli przez krótki okres czasu ze sobą, ale on jej powiedział, że kocha mnie. Jeszcze trochę, a wyjdzie, że połowa mojego życia jest podobna do naruto :o Z tą naszą przyjaźnią to napisałam trochę pobieżnie, ale to również była ciężka sprawa. Urwałam kontakt na 1.5 roku, bez wiadomych nikomu powodów :O

mało zrozumiałam :P u mnie były trochę poważniejsze powody. macie Hinatę? ♥ ja tam jestem za NaruHina, więc nie przejmuj się :)

Gość fanka naruto
heh ja też jestem za NaruHina, nie wiem czy jest hinata, ale możliwe, że jest. Mimo, że moja przyjaciółka jest prawie jak naruto, to ma przynajmniej powodzenie. Miałam wcześniej wrażenie, że nasz śp. kolega jest jej cichym wielbicielem, ale tego już się nie dowiemy... A jakie były u ciebie okoliczności?

to bardzo długa i zawiła historia, nie chcę sobie psuć humoru, wybacz. powiem Ci tylko, że mój Sasuke to osoba, która bardzo się zmieniła w szybkim czasie i nie potrafiłam nic na to poradzić. nie było chyba żadnych postaci pobocznych, a ja nie miałam wtedy ani możliwości, ani siły, żeby coś zrobić, ponieważ od innych osób to zależało. czasem tęsknię i myślę dużo o tej sprawie, a już sporo czasu minęło.. cieszę się, że mam fankę NaruHina kolejną :)

naruto kochałam od czasu kiedy pojawiło się w polsce, neji to była miłość mojego życia :P potem kishimoto zszedł na psy, zaczął tworzyć jakieś chujowe wątki i zmarnował tysiące szans na genialne zakończenie tej mangi, więc się wkurwiłam i przestałam czytać/oglądać tym bardziej. za to d.gray-mana uwielbiam, nie wiem co jest takiego w tej historii, bo polotu zbyt wielkiego nie ma i jest kolejnym tasiemcem, ale odczepić się nie mogę mimo zastoju w anime. death note to już w ogóle, znam na pamięć, podobnie jak fushigi yuugi, dogs czy gundam wing. widziałam tam jeszcze inne tytuły (ergo proxy, bleach, hellsing, fma i kilka których nie pamiętam, ale te już tak średnio mi pasowały) :P także widzę, że fanów anime na kafe dużo.

Gość fanka naruto
U mnie to właściwie też zawiła historia i również nie chce mi się już w nią wnikać bo trzeba żyć naprzód. Jestem zwolenniczką NaruHina, bo ogólnie to lubię postać hinaty ;) Sakura wcześniej mnie denerwowała, teraz już mniej, ale gdyby to było NaruSaku, to naruto nie wyszedł by żywy :D

from the halls of montezuma--> masz sporo racji. dla mnie anime Naruto dużo straciło na fillerach, niektórych po prostu nie dało się oglądać. imo Kishimoto za bardzo faworyzuje Sasuke, mimo, że od jakiegoś roku dał wielkiego power-upa Naruto :) przy tym, strasznie zyebał całą postać Paina. miłości w Naruto to ja mam kilka :D ale Neji też fajne ciacho.

Gość fanka naruto
Mnie właśnie też strasznie denerwowało, że sasuke jest strasznie faworyzowany, i że jest taki "super". Chciałabym żeby naruto mógł panować nad kyubim i rozwalił sasuke :classic_cool:

niedawno Tobi [jak ja go lubię, mimo, że jest evil master i to Madara Uchiha pod maską debila] w mandze coś gadał, i wychodziło z tego, że Naruto i Sasuke są sobie przeznaczonymi przeciwnikami itp. Naruto już panuje, od kiedy opanował sage mode :) więc zapowiada się motzno :classic_cool:

w sumie to ja odnoszę wrażenie, że kishimoto ma jakiś kryzys wieku średniego i katuje tego naruciola, bo twierdzi, że nic lepszego nie wymyśli. denerwuje mnie takie coś, uczepienie się jednej rzeczy i trzymanie jej do usranej śmierci. zmarnował potencjał strasznie, ale w sumie pieniądze dostaje, fanów jeszcze ma, więc po co sobie dupę zawracać :P a sasuke nie znoszę, jest taki zajebisty, że wpadałam w depresję przy wątkach z nim :D

from the halls of montezuma--> jeśli nie czytałaś mangi, to nie wiesz jaki teraz z Naruciola kozak :P rozwalił samego Paina ;] dla mnie Sasuke wiążąc się z Akatsuki udowodnił, że jest idiotą :O

Gość fanka naruto
O nie :o Nie mogę już czytać tego wątku 😭 Nie czytam mangi, teraz ładuję dopiero 130 odcinek shippuudena, a tu już się dowiaduję, że naruto załatwi paina 😭

haha, szoke! :D widzę, że naruto wspina się po drabinie zajebistości. domyślam się, że w scenie końcowej (o ile taką kishimoto przed śmiercią zdąży namazać) rudy dziewięcioogoniasty łeb rozwali wszystkich mrocznych i będzie happy end. nie widzę sensu we wprowadzaniu miliona postaci, które naruto i tak wykończy :o dobra, idę spać, bo jeździć po tej mandze uwielbiam, ale to wynika z tego, że zawiodłam się na niej nieziemsko. nie będę wam psuć dyskusji swoimi frustracjami :D