Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka naruto

Czy ktoś ogląda naruto?

Polecane posty

Gość bvgbvbtdeb
czy ktos wie, ktory to odc naruto shippuuden, gdzie prawdopodobnie spotyka sie itachi z naruto i przekazuje mu czesc swojej mocy? przed walka z sasuke o.o dzisiaj cos takiego przeczytalem

Gość naruto to gej

Gość bvgbvbtdeb
nie waznie, kim jest, chce tylko wiedziec, ktory to odc :P

Gość bvgbvbtdeb
czy ktos wie, ktory to odc naruto shippuuden, gdzie prawdopodobnie spotyka sie itachi z naruto i przekazuje mu czesc swojej mocy? przed walka z sasuke o.o dzisiaj cos takiego przeczytalem

cholera, nie pamiętam który :O chyba sto dwudziesty któryś, ale głowy nie daję. pomiędzy walką sasuke vs. deidara, a sasuke vs. itachi to chyba było.

Gość bvgbvbtdeb
uhh to troche duzo do szukania :D ale dzieki za odp. Naprawde byl taki moment?

był :) taki ptak wleciał naruciakowi do buzi xD i itachi powiedział, że to broń, która pomoże mu w walce z sasuke.. itachuś był dobry i kochany 😍 fajnie, że też oglądasz shippuudena 🌼

Gość bvgbvbtdeb
oo, cos kojarze :D dziekuje jeszcze raz ;) ogladam ogladam, najlepsze anime :D

dla mnie tez jedno z ulubionych :) jakie inne oglądasz i polecasz? :>

Gość bvgbvbtdeb
to nie ten odcinek, gdy naruto kakashi i sakura walcza z itachim? :d

Gość bvgbvbtdeb
wiesz, przez jakis czas czytalem death nota, ale pozostalem przy czytaniu i ogladaniu naruto ;) wiadomo, ze dragon ball byl i chyba nadal dla niektorych jest rownie dobry co naruto :P tez kiedys ogladalem. Wolf's rain jest tez dosc dobre. Bleach tak samo. Dodam tez ze moim pierwszym anime byl Yattaman :D

hm.. a taki nie był czasem na początku shippuudena? :> naruto spotkał itachiego sam, kiedy dostał ten prezent. tak mi się zdaje.

oo, Yattaman :> jak ci się podobał death nocik to polecam code geass :) ja sobie dzisiaj przypominałam koniec, jak raito umierał i mi sie jakoś smutno zrobiło -.- w Bleachu najbardziej lubię pierwszy arc, fillery olewam ;] wolf's rain też lubię :) nawet nie wiesz jak mi miło spotkać kogoś kto ogląda anime na kafe :>

Gość bvgbvbtdeb
na poczatku mowisz? czekaj, mam maly cytat: "Naruto postanawia wyruszyć z wioski, by odnaleźć Sasuke i Itachiego. Chwilę przed walką z bratem, Itachi spotyka się z Uzumakim i przekazuje mu część swojej mocy, na wypadek ataku Sasuke na Konohę." kurde, nie wiem, ktore to odcinki, nie chce mi sie szukac ;/ moze na youtube sie znajdzie :P hehe milo mi :D

obejrzyj wszystkie odcinki :P na pewno to któryś po 125 :> i raczej żaden z walką Jiraiya vs Pain.