Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusia

Dlaczego mezczyzni niedoceniaja kobiet?

Polecane posty

Gość a ja troche z innej beczki
uhh, nie wiem czy będzie mnie stać na trójkę dzieci :( mój mężczyzna nie jest alfą i omegą, jest niestety troszkę leniwy, a na dodatek mniej ambitny niż ja, więc po prostu wiem, że jeśli sama nie będę zarabiała sporo, to z moich marzeń odnośnie sporej rodziny, będą nici :(

Gość agaagusia
najstarszy syn do pierwszej klasy chodzi a reszta ma 5 lat i najmlodszy ma 1,5 roku wiec jeszcze nie nieucza

no rozumiem ehh.. czemu życie w Polsce musi być takie trudne? :( niewiele osób może się poszczycić dobrymi zarobkami. poszłam na dobre studia, powoli kończę politechnikę, a i tak nie mam pewności, że będzie mi się dobrze żyło w tym kraju :(

Gość agaagusia
no niestety wlasnie tak jest ze trzeba z polski uciekac i zagranica prcowac bo nieda rady zyc z polskiej pensji

Gość agaagusia
ale wielkie dzieki wkoncu jakas normalna osoba sie wypowiada,tu osoby pisza o swoich problemach z powaznymi pytaniami a z tego co widze tu i gdzie indziej to sami debile

Gość julka d
wogule, nima --- kobieto!!!! ortografię powtórz!!!! W OGÓLE, NIE MA, itd!!!! NIE piszemy osobno z czasownikami, jak Ty maturę napisałaś???!!!!!!! Chyba faktycznie tylko do rodzenia i siedzenia w garach sie nadajesz, bo nikt Cie do pracy nie przyjmie jak nawalisz byków w cv!!!!!!!

Gość julka d
a co zrobisz jak synek bedzie miał dyktanda w szkole, jak mu pomożesz, skoro sama walisz byki jeden na drugim, co drugie słowo to błąd ortograficzny, nie martwi Cie to???? Przykład dajesz że hoho TRÓJCE dzieci!!!!!!

ano niestety - taki urok tego forum każdy hop siup do przodu, bo czuje się anonimowy, a tak naprawdę znaczna większość tych osób nie potrafiłaby tego samego powiedzieć komuś w cztery oczy :O a jeśli można wiedzieć - jakie wykształcenie ma Twój mężczyzna? Co mu pomogło zdobyć tak dobrze płatną pracę? może to co napiszę wyda się płytke.. ale boję się, że mój facet nie będzie w stanie utrzymać rodzinę. Znaczy się hmm... może będzie w stanie, ale nie na takim poziomie, o jakim marzę. Chciałabym, aby moje dzieci mogły pojechać na jakieś fajne wakacje, żeby mogły zapisać się na jakiś język etc. ale z drugiej strony mój facet jest taki dobry.. Docenia wszystko co robię, sam mi bardzo pomaga, jest czuły i kochany, ale kurde mało ambitny :O a zaczęłam pisać na Twoim temacie, ponieważ tak mi przeszło przez myśl, że fajnie by było, gdybyśmy połączyły cechy charakterów naszych facetów :D Twój zaradny, dobrze zarabiający, potrafiący utrzymać rodzinę i zapewnić jej życie na poziomie Mój doceniający, pomagający kurde. Idealny by wyszedł facet :D

Gość EGZE
plaga analfabetów niestety... narzekasz na Polskę, a polskiego nie nasz patrząc na Twoje błędy. I nie gadaj, że w pośpiechu, bo widać że masz problemy z ortografią. Zrobienie spacji po "nie" przed czasownikiem, to odruch dla każdego kto tę ortografię zna.

julka d -> przed że stawia się przecinek :O proponuję Ci założyć super ambitny temat: ortografia. Może znajdziesz tam ludzi, których największym problemem jest "jak się pisze w ogóle" :O

Gość julka d
racja, zjadłam przecinek, ale to już błąd interpunkcyjny, nie ortograficzny:) i wygląda lepiej niż "wogule" (podwójny ort!!!), czy inne kwiatki:)

julka d i cała reszta: czepiacie się jak rzep psiego ogona. Już napisaliście, że błędy ortograficzne robi, już sobie ponarzekaliście? super. a może wypowiecie się na właściwy temat? jeśli nie, to proponuję Wam usunąć się z tego tematu, bo nic ciekawego do niego nie wnosicie

Gość agaagusia
no co za idioci,no bezkitu az smiac sie chce,dajcie spokoj,piszac na klawiaturze robimy naprawde wiele bledow...a tak wogule moj temat niejest od tego by pisac nanim julko kto jak pisze

Gość agaagusia
a do pytania wyzej- laske robie codziennie mezowi po powrocie z pracy z polykiem i deep throat jest obowiazkowo, to dobre na migdalki

Gość EGZE
Jak ktoś tak polski kaleczy, to trudno go nie upomnieć. Aż się źle czyta takie coś. Może dzieki takim uwagom dziewczyna się zastanowi nad tym. Jakby nie było, trochę wstyd takie byki robić. A jak będziemy udawać, że nic nie widzimy, to laska moze nigdy się nie zorientuje, nie uważasz? I tylko sobie obciachu narobi, np. pisząc jakieś pismo do urzędu, cv, czy inne.

do podszywaczy jeżeli myślicie, że przesiadują tutaj same głąby, które nie potrafią odróżnić podszywów od prawdziwej wypowiedzi, to się grubo mylicie. autorko, nie przejmuj się :)

Gość agaagusia
wiadomosci nie dotyczace mojego tematu lub z przeklenstwami beda usowane rozumiecie

Gość julka d
/.../ a tak wogule moj temat niejest od tego by pisac nanim /.../ hahahahaha!!!!! I ty tyle błędów w jednym fragmencie zwalasz na szybkie pisanie???? No weź mnie nie rozśmieszaj, masz dysleksję???? Przecież to jest straszne!!!!

EGZE -> Tobie trzeba 3 razy powtarzać, że źle coś robisz, nim to zrozumiesz? Jeśli jesteś myślącym człowiekiem, to jedno upomnienie Ci wystarczy. Tak samo wystarczy autorce.

Gość iloraz inteligencji
a co to znaczy "usowane"??? :) to samo co "usuwane"??? :)

Gość agaagusia
to dlatego ze teraz jedna reka pisze na kompie a druga zaspokajam meza, rozumiecie ze nie moge rownoczesnie dobrze pisac

Gość agaagusia
ty podszywacz moze ty sie tak zajmiesz swoja laska a nie ze sie interesujesz laska mojego meza...a tak wogule co cie obchodzi czy mu robie czy nie,jak bede chciala to mu zrobie nawet z polykiem ...chuj ci do tego

o Jezuuu :O ludzie, darujcie już sobie :O

Gość kobieto a jak my mamy brac
ciebie na powaznie, skoro co drugi wyraz napisany jest z bledem? I przestan wykrecac sie klawiatura i wyzywac wszystkich od idiotow. Nie znasz podstaw ortografii czy ci sie to podoba czy nie. Wtyd. Matka 3 dzieci, a nie zna zasad, ktore ucza w pierwszych klasach szkoly podstawowej!

Gość EGZE
a ja troche z innej beczki ---- akurat do Ciebie pisałam, bo uważasz, że upominanie w ogóle nie jest na miejscu. A co do autorki - to jak widać nawet kilka upomnień nic nie dało, bo dalej niby z pośpiechu robi takie błędy, że oczy bolą.

taaa... jakby największą wartością matki było to, czy ona poprawnie pisze czy z błędami :O Wy umiecie pisać poprawnie, ekstra, cieszcie się, dyplom sobie w kiblu powieście i czytajcie podczas błogiej chwili, jaką jest robienie gówna.

Gość agaagusia
nie no az mi sie smiac chce...co za idioci..bezkitu....inteligentni ludzie jak cholera

Gość julka d
A ta dalej z uporem maniaka pisze "wogule" :S - i Ty nazywasz ją myślącym człowiekiem, któremu nie trzeba powtarzać??? A banda idiotów to raczej Ci, którzy pisać nie umieją po polsku, niż Ci, którzy się tego czepiają.

EGZE -> myślisz, że ot tak człowiek nauczy się pisać poprawnie? Jesteś alfą i omegą? jeśli Cię oczy bolą, to proponuję ogórek na oczy :]

julka d -> a może robi Wam na złość pisząc dalej wogule? dajcie se siana, weźcie mega ambitny poemat w ręce i odejdźcie już z tego tematu. Bo gadać się nie da :O