Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life-is-brutal

Wirtualana miłość.

Polecane posty

Gość life-is-brutal

Mam pewien problem a mianowicie zakochałam się w koledze (przyjacielu) z internetu. Zaczęło się od tego że napisałam od tak sobie do niego na N-K no i odpisał tak jakoś zaczęła się nasza "znajomość". Pisaliśmy tak kilka dni aż przenieśliśmy się na gg. Bardzo dużo już o sobie wiemy przynajmniej tak mi się wydaje. Piszemy już prawie rok. Co prawda nie są to regularne rozmowy ale jak już zaczynami pisać to nie możemy się napisać. Zawsze mamy jakiś wspólny temat. Tylko męczy mnie to że zawszę ja do niego piszę. Co prawda ani razu mnie jeszcze nie zbył ani nie olał ale nie wiem co mam o tym myśleć :(( nie chcę mu się nażucać tak ale nam obojgu przecież dobrze się rozmawia. Wiem już że go kocham ! i to bardzo ! Nie wiem co mam z tym zrobić :( Czy warto utrzymywać tą znajomość ?? Co będzie za rok dwa trzy..... nadal będziemy pisać jako przyjaciele. Powinnam mu powiedzieć co czuje ??

Gość life-is-brutal
Mieszkamy od siebie ponad 400km :(

Ty fo nie kochasz. Tobie sie podoba obraz jego osoby, jaki sobei ulozylas w glowie. Ale jak stojac obok Ciebie odleje sie do kaluzy, to czar prysnie. Ale zeby sie o tym przekonac, daj mu do zrozumienia ze chciala bys sie spotkac... Ale niech to on wyjdzie z inicjatywa. Powodzenia ;-)

Gość life-is-brutal
Ale jak mam mu dać do zrozumienia ?? ja chyba tak nie potrafię jak już to prosto z mostu a tgo to się wystraszy:(

Gość przezyjesz
oni nigdy się pierwsi nie odzywają

Gość life-is-brutal
Heh.....on się odzywa jak już jak jest pijany coo ja odrazu wyczuwam :))

Powiedz mu tak "zastanawiales sie jak by to bylo, jak bysmy sie spotkali" on sie niczego nie domysli, i odpowie "tak" albo "nie", jak nie, to go zapytaj co by o tym myslal. Jak dalej sie nie domysli, to mu powiedz ze moze fajnie bylo by sprobowac i koniec. Niech sie zorientuje.

Gość life-is-brutal
Tylko jest taka sprawa że on by musiał przyjechać do mnie bo ja nie mogę do niego. Problem rodzice :/ Ja mam 15 lat a on jest o 5 lat starszy.

Gość no to sie wkopałas

Gość life-is-brutal
źle ??? :(

O loool :D No to fajnie :P No to masz przyczyne czemu Ty pierwsza musisz zagadywac. Jezeli to w miare inteligenty facet, to on nie traktuje Cie na tym samym poziomie, i ma racje. Jestes jeszcze mloda.

Gość life-is-brutal
Ale czemu poruszamy bardzo różne tematy ?? Przecież nie musieli byśmy gdyby on nie chciał z taką ehh... małolatą. Wydaje mi się że nie traktuje mnie jako dziecko. Przynajmniej nigdy nie dał mi tego odczuć w najmniejszy nawet sposób.

Gość myslisz ze jakis
20 latek bedzie cie traktowal na serio??

Gość life-is-brutal
właśnie nie wiem co o tym mysleć :/

Gość to sie przeliczylas

Gość life-is-brutal
Piosenka fajna ale nie kończy się miło :/ Eh.... to czemu on nadal piszę ze mną ?? Przecież nie musi odpisywać nie mamy żadnej umowy ani nic !! Może mnie zablokować czy cokolwiek innego! Czemu tego nie zrobi ??? Czemu ogólnie pierwszy raz odpisał ?