Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heylinmia

Jestem zmuszona mieszkać w pokoju z obleśnym dziadem

Polecane posty

Gość heylinmia

Nie wiem dlaczego mnie to spotkało, mieszkam z mamą i jej facetem w mieszkaniu mamy ,do niedawna było super ale przyjechał do nas brat faceta mojej mamy. Śpi w moim pokoju,starałam się to zrozumieć ale ja też tam śpię,nie mamy warunków by dać mu osobny pokój.On pracuje na budowie ma 50 lat i słabo się myje, po prostu śmierdzi,chrapie nie wspominając o puszczaniu bąków. Zauważyłam,że często udaje,że śpi,chyba mnie obserwuje,nie zakładam już nawet mojej piżamki tylko spodnie od dresu bo myślę,że on się na mnie gapi,to ochydne.Dlaczego mama nie szanuje mojej prywatności, nie wiem co robić nie widzę rozwiązania tej sytuacji :( :(

Gość fwefwe
Wiesz co... Twoja mama chyba straciła poczucie rzeczywistości. Wygląda na to że nie dość że nie ma ani trochę asertywności, to jeszcze na dodatek twoim kosztem. Współczuję. Może.... wyprowadź się do jakieś koleżanki?

Gość heylinmia
nie zrobie mu loda , ale mam ochote

Gość a mowilas mamie ze
niechcesz zeby on sapal w Twoim pokoju?albo zamieszkaj z ojcem

Gość heylinmia
wprowadzić się do koleżanki to dobre na 2 dni a ja chciałabym po prostu normalnie żyć we własnym domu jak dawniej. i bardzo śmieszne z tym lodem..czuję do tego oblecha taki wstręt,że nawet ręki bym mu nie podała.

Gość powiedz ile masz lat

Gość heylinmia
mam skończone 19 ,tylko mi nie piszcie,że powinnam zamieszkać sama i ogólnie mama nie musi mnie trzymać, mieszkam w tym mieszkaniu od urodzenia, uczę się nie mają ze mną problemów dlaczego mam uciekać i wywracać swoje życie dogóry nogami przez tego dziada,który nie jest moją rodziną!

No to matkę Ci chyba pokręciło...w życiu bym obcego faceta nie wpuściła do pokoju córki,,,baaaa nawet wujka bym nie wpuściła żadnego!!!!!!!!!!!!!!!!....porozmawiaj z matką...powiedz że chcesz w takim razie z nią spać, że facet się na Ciebie gapi i że cuchnie....powiedz jej to co nam piszesz....pewnie że masz prawo mieszkać w tym domu!!!!!!!!i Masz prawo do prywatności!!!!! Niech mu kupią materac i z nim śpią w pokoju wszyscy...a ty masz spać osobno!!!!!!!!!!

Gość heylinmia
najewiekszym problemem jest to ze nie mam sie jak masturbowac . On cały czas siedzi w moim pokoju . Mam ochote czasem rozlowzyc nogi i ponieśc sie fantazji , ale nie mogę .

Gość heylinmia
najwiekszym problemem jest to ze nie mam sie jak masturbowac . On cały czas siedzi w moim pokoju . Mam ochote czasem rozlożyc nogi i ponieść sie fantazji , ale nie mogę .

Gość nie mam zamiaru sugerować
ci wyprowadzki, tym bardziej, że tego nie chcesz, po prostu dziwi mnie postepowanie twojej matki. Przyjeła pod dach obcego chłopa, zakwaterowała go w pokoju młodej córki, co jeszcze wymyśli? Czy da radę przedzielić jakoś pokój?

Gość heylinmia
przecież nie bede sie przy nim masturobwać . POzbawia mnie to prywatności

Gość to nie może być prawda

Gość heylinmia
pokoju podzielić się sensownie nie da,ale nabieram odwagi by porozmawiać z mamą poważnie jeszcze raz . a ten kto wypisuje te głupoty pod moim loginem niech spada, w moim pokoju mam prawo założyć np kobiecą piżamkę ,czuć się swobodnie,wyciągnąć nogę na kołdrę a ja leżę jakbym się czegoś bała opatulona. Nie mogę powiedzieć,że on mnie molestuje czy coś ..ale jest beznadziejnie.

Gość on pierdzi jak skunks a ty
pewnie sie krepujesz malego bączka puścić, przechlapane

Gość a n a ile pzryjechal

Gość heylinmia
on nas nie odwiedził może nie napsałam jasno , on przyjechał do pracy na budowie,legalnie daje mamie jakąś sumę za to,że mieszka z nami.

Gość heylinmia
nawet zmasturbować sie nie moge . :(

Gość drtgdrryru
To może tobie niech płaci za spanie z tobą w pokoju! :o

Gość może matka robi to celowo
chcąc pozbyć się ciebie z mieszkania?

Gość Twoja starsza jest dziwna
mam nadzieje że nie zamykasz na noc swoich drzwi do pokoju? ja bym się bała.

a zapytała sie ciebie chociaz przed jego przyjazdem, czy ci to odpowiada, ze on bedzie z toba ja pierdole to paranoja jakas ! i ty sie jeszcze zastanawiasz...zbierasz na odwage zeby z nia pogadac! kobieto masz 19 lat, prawo do prywatnosci, własnego zdania itd a tyna forum pytasz!!! postaw sprawe jasno i kulturalnie , nie ma opcji odmowy i tego sie trzymaj!

Gość heylinmia
Mam ochote od czasu do czasu strzelić sobie palcuwę ale krępuję się to robić przy tym obleśnym dziadzie poradzcie co ma robić?

Gość pogadaj SZCZERZE z matką i
powiedz jej co o tym wszystkim myślisz.Przecież jesteś jej córką i powinnaś być dla niej ważniejsza niż jakiś w sumie obcy dla niej koleś:oNo i co z tego,ze to brat jej faceta? Faceci przychodzą i odchodzą a córkę ma się jedną...