Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za gówno

GRZESZNI I BOGACI niezłe gówno

Polecane posty

Gość co za gówno

nie moge uwierzyc w to co widze:(

Gość grac to nie umieją kto scenari
takie samo jak halo hans czy inne badziewia.. typu u fryzjera.. naprawde szkoda pieniedzy...

Gość tuchodzi o to
zeby bylo zle grane, absurdalne i glupie, jak moda na sukces. mnie sie podoba

Gość scenariusz kto pisal
Sponsorzy to lepiej jakby mi wyłozyli kesz na badania naukowe:P szkoda tej kasy...naprawde... Aby grac parodię trzeba to umiec grac.. a nasi aktorzy graja to jak skecz w 8 klasie... czy na apelu... Wielu ludzi lepiej skecz sparodiowało mimo, ze nie mieli tylu ról na koncie.. sztucznie grają.. a do mody na sukces to się nie umywa..niestety...

Jak mój przedmówca....też 3 minuty wytrzymałam:):):):) Co za kretyn w ogóle pisał do tego scenariusz...ja rozmiem że mamy głupie społeczeństwo, ale bez przesady!!!!!!!!!!

Gość scenariusz kto pisal
Aby pokazac zycie bogatych w krzywym zwierciadle- parodia.. trzeba najpierw umiec esej napisac o zyciu bogatych. A dopiero potem brac sie za pisanie scenariuszy... a potem za szukanie aktorów, którzy umieją grac:) w polskim kinie kuleje nadal..dobre aktorstwo.. juz czesi i rosjanie lepiej grają..nie tak sztucznie..i dobre scenariusze... to 2 skladniki filmu, potem przychodzi rezyser i to ogarnia..:)

Gość badziewie na hu..
ja sie tylko zastanawiam co robia tam naprawde dobrzy aktorzy czy im sie wydaje ze to jest dobre kino??? ja bym sie nie ponizala...taka stuzynska czy gawryluk...hahaha dla kasy co dzie zroba dla kasy, ja bym sie na ulice wsztydzila wyjsc, sprzedajne dziwki nie aktorzy a kiedy takie seriale byly fajne na poczatku np.13 posterunek ..

Gość Halinka Niemłynkowa
dobre seriale skonczyły sie na alternatywy 4:) 13 posterunek własnie był 1 z tego kału jaki teraz oferujecie.. do dzisiaj:) polskiemu społeczenstwu, które styrane pracą w placówkach intelektulanych nie ma czego ogladac...chba ze ma satelite..to siedzi na innych kanałach.. ale wielu mądrych ludzi jej nie ma i ma 4 kanały i z nudów nie ma co to ogląda to... kto napisał scenariusz do alternatyw 4? Tam byli dobrzy aktorzy:) Bo sam scenariusz to nic..jesli nie masz aktorów, którzy Ci to dobrze zagrają.

Gość a ja uwazam tak
a mnie ten serial nawet sie podobal. owszem, "gra" aktorska i fabula nie jest wysokich lotow, ale w takich produkcjach wlasnie o to chodzi! to ma byc smieszne, niekoniecznie madre i ambitne.

Gość mnie się podobał