Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje

jek mężczyźni ukrywaja zdrade?

Polecane posty

Gość co się dzieje
Chciałam was zapytac czy meżczyźni potrafią skutecznie ukryc zdrade,chodzi mi o takż ,,zdrade doskonałą''. czy to jest mozliwe,aby zdrady nie dało się wykryć???

Gość Halinka Niemłynkowa
Da sie ukryc:) Ja znam 1 faceta co ukrył. I nikt nie wie, że jednak ją zdradził. Ona nie wie, rodzina, przyjaciele. Nikt. to była zrdrada doskonała.

no właśnie o takie przykłady mi chodzi!!! Zastanawiałam sie,bo przeciez w telefonie mozna wszystko wykasowac,albo zamaskowac,w kompie tez wykasowac historie stron odwiedzanych.A jeśli mąz pracuje daleko i nie mozna go całkiem przypadkiem ;) odwiedzic w pracy to jakie sa sposoby??? Chyba jest to mozliwe.Ja znam jedna pare gdzie ona wyjechała, a on zabawił sie raz ze znajoma i wszyscy wiedza a ona nie.Znacie jeszcze takie przypadki gdzie zdrada nie została wykryta??

Gość Halinka Niemłynkowa
tak znamy On wyjechał bo taka ma prace. I to była kolezanka z pracy:)

Gość Halinka Niemłynkowa
Nie. To nietypowa sprawa. Ale ja dzieki intuicji to wyweszyłam:) No i wiemy we 3:) on ja i Ona..;)

Gość Halinka Niemłynkowa
to było 4-5 lat temu;) poza kaffe itp :) w zyciu realnym:)

unikanie zbliżeń jak już jest sex to idzie wyczuć że nie ma takiego zaangażowania spojrzenia, dotyk nie ten sam co kiedyś. drażliwość na wszystko, nic mu nie pasuje

Gość Halinka Niemłynkowa
Kobieta dostałabys ode mnie! I od mojej kolezanki z lo kasi!!! Natychmikast wykasuj ten profil!!! Ok mogłas jej na poczte napisac.prywatnie ... Ale nie nosic jej profil!! to dziecinada... sama ci nie zabrała.. On chciał ona. takie zycie. Jak był z tobą to tez musiał kogos opuscic przypomnij sobie! jakas tez cierpiała przez ciebie! Nie popieram tylko trójkątów! spi z tobą z nią..itp..Normalni ludzie koncza jeden zwiazek i zaczynaja kolejny bez zdrad!!!

Gość Halinka Niemłynkowa
zaden komputer i zadna komorka:) Mozna zdrade wykjryc intuicyjnie:) A ostatnia zdrada jaką wykryłam..była w kwietniu..jakos tak..marzec kwiecien.. Każda zdrada boli..Jestem za wierna.. a okazji nie brakuje..dzis kazdy chetny na sex..

Gość Youlka
ten tekst opisał to,co czuje "Jak był z tobą to tez musiał kogos opuscic przypomnij sobie! jakas tez cierpiała przez ciebie!" -szacun dla pomysłodawczyni!mądra kobitka

co powiesz gdy facet siedzi w pracy po 14 godz na dobe, seks raz w miesiącu, pilnuje komórki ale tez nie zawsze, czesto ma ochote skoczyc do sklepu choć nie ma takiej potrzeby,a wczesniej jakos nie pytał o to.

Gość niebieska cytryna
uuu... jak to czytam to mam wrazenie ze piszesz o moim bylym kochanku ;) facet moze ukryc zdrade,ale tylko do momentu jak sie nie zakocha, bo potem przestaje byc czujny i wszystko wychodzi na jaw przez jego nieuwage i niedopilnowanie :)