Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLISHVODKA

Jak laska sie zachowuje, jak facet niech sie liczy ze dostanie, jak facet

Polecane posty

Gość POLISHVODKA

w Swidnicy nagrano mojego kolege na youtube filmik puscili teraz moze miec sprawe http://www.youtube.com/watch?v=hyXq6eJc0E8 a prawda jest taka ze jak suka sie zachowuje jak szmata to dostaje lepe... taka jest prawda... kobiet sie nie bije ale KOBIEt a nie pijanych suk :(

Gość ale tej co
najbardziej sapala nie dojebal tak mocno zalosne

Gość kajakajakaja
dzieci patologicznych rodzin :( gdyby koles mial jaja i troche meskosci odszedlby ,powiedzial 2 slowa i zostawil wariatke w spokoju.

Gość kajakajakaja
moim zdaniem kolesie specjalnie zmontowali scene i sytuacje, sprowokowali go i nakrecili to wydarzenie na kamerke zeby mu nasrac, problemow narobic :( zalosne

Gość a te laski to niby co takie
niewinne? jak sie laska zachowuje jak facet to niech dostanie w ryja jak facet 🖐️ mądre słowa

Gość a te laski to niby co takie
nie popieram bicia nikogo, ale nigdy nie jest tak ze winna jest tylko jedna strona. i jestem kobieta, jakby co 🖐️

Gość Halinka Niemłynkowa
Nie będę oglądac, bo nie ;ubie drastycznych scen.. a co? Ona co mu zrobiła? To para była? I co, płakała??

Gość dany decoy
hehe ja to na kafeterię wchodzę, pobluzgam , powyzywam...i wyluzowany chodzę, nikt mnie fika...a że cały dzień na kafeterii... to nie wychodzę ...hę... chyba się zamotałem, o masz błędne koło znaczy się ...ee nie ważne...pierdolę Was, mordy Wy moje Danny Decoy...[bo nie chcę mnię się na czarnym...]

Gość ale maci chore poglądy
dla mnie to jest jasne że koebieta jest słabsza fizycznie i nie ma usprawiedliwienia dla takich patafianów. Dziecka jak podstakuje i pyskuje też nie wolno zdzielić po buzi bo to juz katowanie, wykorzystywanie własnej przewagi fizycznej. Mógł złapać ta laske, odeochnac a on sie wyzył po prostu. Burak :o

Gość ale dziecko to dziecko
a to sa DOROŚLI LUDZIE!!!

ale dziecko bije dorosły człwoeik który ma gówno w głowie zamiast mózgu, a tutaj dorosły buc wykorzystał że chodził przez rok na siłke i wpierdalał sterydy i sie wyżył. Z taka agresja do kobiety? Rozumiem obronić sie, odeprzeć cios ale on ja napiardala po prostu

Gość niestety na niektore laski to
NIE DZIALA. jak po mordzie nie oberwa to nie pojda po rozum do glowy. i mowie to jako kobieta 🖐️

Gość slabsza fizycznie
a feministki na to niemozliwe :D babochlopa trzeba lac jak chlopa, no to jest logiczne i nie ma "slabsza fizycznie" nie czuje jak rymuje a feministki to wredne chuje :D

Gość Dany Decoy
po pierwsze, to widać, że ta laska niedobatożona jakaś, a po drugie to prawie na niego sama wskoczyła... a gostek i tak w miarę cierpliwy...

Gość jestem ze feminizmem
Ale tylko feminizm radykalny, a jak nie radykalny to spierdalajcie z takim feminizmem.

a od kiedy feministki wmawiaja komukolwiek że koebity i faceci są równie sprawi fizycznie? Z tego co wiem walczą o kulturowa i społeczna równosc obu płci a nie o jakieś oczywiste dyrdymały. To tak jakby walczyły o to żeby faceci zachodzili w ciaże. Wstyd w ogóle że jakas kobieta usprawiedliwia takie zachowanie- dla mnie takie buraki powinny być umieszczane w klatce- nic nie usprawiedliwa bicia kobiety czy dziecka.

Gość niestety na niektore laski to
nic nie usprawiedliwia rzucania się bez powodu na mężczyzn także :)

Gość te powyżej mała dygresja
nic nie usprawiedliwia bicia w ogóle każdego zwierząt też np

Gość Dany Decoy
akurat takie zachowanie laski jak tamta , uprawnia do zlania jej, pyskata suka, kaganiec na ryju powinna mieć i nie byłoby problemów, nie pomyślał gostek, ale najebany był[ to go tłumaczy]

Gość jak mają walczyc tylko tam
gdzie im wygodnie, to ja pierdole taki feminizm :P

Gość 2345235645676756756
[ niestety na niektore laski to nic nie usprawiedliwia rzucania się bez powodu na mężczyzn także] na pantoflarzy mozna nie oddadzą :) reszta ma trzymać fason

Gość Dany Decoy
taa pantofelki z pyty kangura , tępić ćwoków trza