Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajca kielbasa

jak otworzyc drzwi wytrychem???

Polecane posty

Gość jajca kielbasa

moj 2-letni syn wyrzucil mi klucze do smieci!!!!! no i juz panowie smieciarze wywiezli te smieci ;( i teraz nie umiem dostac sie do piwnicy, a tam peeeelno rzeczy ktore potrzebujemy jak je otworzyc?

Gość jajca kielbasa
WOW ty to pomocny jestes zlotko ,buuzia

Gość jajca kielbasa
drzwi do piwnicy sa na klucz, nie ma kludki :( juz sobie zrobilam wytrych z drucika do skorek do paznokci, tak go wygielam z 1,5 cm na koncu i probowalam krecic jak kluczem, ale nic sie nie dzialo :( WOW fajnie by bylo

Gość jajca kielbasa
ze niby srobki odkrecic?bo sa 4 srobki naokolo klamki, ale czy bede to mogla wyciagnac z drzwi????

Gość jajca kielbasa
no tak srUby nie srOby jesli maz wroci , czy moznaby sie zapytac meza??bo strasznie mi na tym zalezy, bo slusarz kosztuje u nas drogo :(

mąż(nie mąż) przebywa za gramanica odkrec te srubki juz gorzej byc nie moze,albo popros sasiada.Ten zamek co pokazalas na linku da sie odkrecic i te srubki wyjac i otworzyc ta zapadke.Bierz srubokret i do dziela,kobieto

Gość jajca kielbasa
ok, masz racje, mam tylko nadzieje ze ten srubokret ktory lezy na regale bedzie pasowal,bo reszta jest w skrzynce w tejze piwnicy :( co za porazka odnosnie sasiada.....biznesmenka,rodzina patologiczna i dziadek ktorego juz sie wstydze ciagle o cos prosic poradze sobie :) sprobuje rozkrecic, tez tak myslalam na poczatku,ale balam sie ze sie cos rozwali, powpada do piwnicy i taki rozkrecony zostawie potem ten zamek dzieki

Gość gość
A znacie może jakiś fachowców, którzy potrafią otworzyć zatrzaśnięte drzwi.

Gość gość
Ja tez polecam to pogotowie warszawskie o którym u gory ktos wspominal www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl Raz korzystałem i naprawde szybka i fachowa pomoc, zamek niezniszczony, dalej działają, drzwi to samo. No coz. Tylko polecac

Gość gość
a znacie kogos kto we wrocławiu pomoze z zatrzasnietym zamkiem?