Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwieowieczki

Witam! Mam takie pytanie

Polecane posty

Gość dwieowieczki

czy sa jakies sposoby aby zajsc w ciaze, biorac tabletki?? tzn jakies czynnosci, dzieki ktorym latwiej wpasc... nie wchodzi w gre odstawienie tabletek... to ma byc wpadka...

Gość kajakajakaja
najlepiej wyciac sobie mozg polozyc na stole i zapytac sie go o co mu tak naprawde chodzi to najlepszy sposb na dreczacy cie problem niewiasto dziecko to nie zabawka ,ono czuje, boi sie, kocha, placze, czuje bol i pragnie byc kochanym

Gość tak taaa
bzykaj sie codziennie po 100 razy przez 30 dni miesiaca przez 3 miesiace statystycznie jest wtedy spora szansa ze zalapiesz sie na wpadke

Niemożliwe. Chyba że połkniesz tabletkę, napijesz się alkoholu i ją wyrzygasz. A nie łatwiej powiedziec chlopakowi ze sie wzielo tabsa, a w rzeczywistości nie polknąc?

Gość ejjjj kajakajakajakaja
ale jestes pojebana... po co To piszesz, wiem kim jest dziecko kretynko... no wlasnie nie, biore tabsy, bo wiem ze bede maial potem wyrzuty sumienia

Gość nie wiem moze pij duzo alkoho
albo mbierz antybiotyki, bo tez podobno oslabiaja tabletki

Gość pijawkaV
ale jesteś żałośna, słów brak. Chcesz brać tabletki i zajść w ciąże, bo wtedy będziesz mieć mniejsze wyrzuty sumienia niż jak byś tabletki odstawiła i zaszła. Jeszcze raz: Wolisz brać regularnie tabletki i zajść w ciąże(wtedy zwalisz wine na skuteczność tabletek) niż "zapomnieć" jednej i wpaść. Kupy się to nie trzyma. Ile Ty masz lat?16? 18? chociaż nie chce obrażać dziewczyn w tym wieku, bo wiele z nich jest bardziej rozgarniętych od Ciebie.

Gość slchajcie naprawde darujcie so
wypowiedzi na temat czy jestem zalosna czy nie bo to nie o to tu chodzi i naprawde nie obchodzi mnie opinia jkichs internetowych dziewczynek:) wiec albo sobie darujcie albo prosze o powazne odpowiedzi... i co do poprzediego wpisu, tak wlasnie tak hce zrobic zeby nie miec wyrzuty sumienia ze kogos oszukalam... wiec pytam tortycznie czy sa takie sposoby

Gość llululululululukluuuu
a jak urodzi ci się z tego powodu CHORE dziecko? ja tam bym odstawiła tabletki. zresztą, co ty masz za chłopa? :P

Gość a co ma chlop do tego

Gość chlop moze nie chcec
🖐️

Gość no nie chce bo gdyby
chcial to by nie trzeba bylo kombinowac

Gość tez mi sie wydaje ze antybioty
ki oslbia dzialanie