Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinabadyl

Mój eks nie wypisał mnie ze swojego ubezbieczenia zdrowotnego.

Polecane posty

Gość wyslałam znowu.
Skoro kochałaś/kochasz, to jakoś pogódź się z tym, że niech on sobie będzie szczęśliwy na swój sposób. Nie uzależniaj swojego poczucia szczęścia od jego stałej obecności przy Tobie. Masz wiele innych powodów do szczęścia, nie tylko jego obecność w pobliżu. Przytulam.🌻

Gość michalinabadyl
Nie, ja już nic nie traktuje od niego jak jakiekolwiek znaki. "Jakiekolwiek znaki" skończyły się 4 miesiące temu. Jak przestał mnie już kochać. On mnie nadal kochał, pomimo, że był z inną. To uczucie jednak minęło bezpowrotnie. Wtedy też pokochał ją. I nie jest to moja chora wyobraźnia. Tęsknił za mną cholernie:) Jest mi po prostu trochę smutno, bo sądziłam, ze pozostawi tę sprawę swojemu tokowi...jak abonament zakończy się samoistnie. Dobry z niego tak naprawdę człowiek i z klasą. Podejrzewam, że to uczucie tak naprawdę nigdy nie minie. Niestety.

Gość michalinabadyl
I nie uzależniam swojego szczęścia od jego obecności. Już się dawno przyzwyczaiłam do braku tej obecności. Jest mi jednak przykro, że pomimo tak wielkiej miłości jaką się darzyliśmy nie potrafiliśmy byc ze sobą razem. Wiem, że to głupie kochać kogoś dla kogo dawno przestało się istnieć. Cieszę się, że jest szczęśliwy. Tylko czasem mi go cholernie brak. Tak jak dzisiaj.

Gość wyslałam znowu.
🌻

Gość michalinabadyl
dzięki za kwiatka :) ale to nie pomaga ;( Męczę się juz 8 miesiąc. Wiem, to chore. Ale może minie. 😘 😘 🌻

Gość pewnie po prostu
zapomniał:), a może ona ma dobre ubezpieczenie i nie musi jej dopisywac, a tobie nie chciał szkodzic?:)

Gość michalinabadyl
ech...będzie dobrze. Przynajmniej już wiem, że na pewno zamknął ten rozdział w życiu, chociaż wiem, że nie było tak łatwo. Zamknął go już dosyć dawno, bo w październiku (rozstaliśmy się w czerwcu). Mówię wam dziewczyny. Facet - marzenie. Mało takich po świecie chodzi. A ja się tak wzbraniałam przed jego miłością. Żałuję, że uległam :)

Gość masz ode mnie kwiatka
🌻 🌻

Gość tak czy nie tylko odp
a ile byliscie razem?