Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinabadyl

Mój eks nie wypisał mnie ze swojego ubezbieczenia zdrowotnego.

Polecane posty

Gość michalinabadyl

Zapisał mnie jaki autoryzowanego partnera do swojej karty abonamentowej do prywatnej placówki zdrowia. Nie jesteśmy już ze sobą 4 miesiące a nadal mam tam swoje konto. On ma nową dziewczynę. Bez sensu.

Gość Khalohha
No, faktycznie bez sensu. I co w zwiazku z tym?

Gość perla19
tez mysle ze bez sensu topik. chyba ze o cos konkretnego Ci chodzi????

Gość michalinabadyl
przecież powinien ja tam zapisać a mnie wykreślić skoro zamienił mnie na lepszy model :o *miało być ubezpieczenia Zapisał mnie też w swojej polisie na życie. Aż mnie ciekawi czy nadal tam figuruję. Takie moje nocne przemyślenia :.

Gość Khalohha
A nie latwiej jego zapytac, niz nas? Skad mamy wiedziec, dlaczego cie nie wypisal... Moze z glowy wyleciala mu taka duperela. Ja tez nie o wszystkim pamietam. Ale twoj watek jest taki jakis od czapy. Jakbys pytala o to, co myslimy o pogodzie w Brzesku, mialo by to jakis wiekszy sens. Ty oczekujesz czegos konkretnego od czytajacych?

Gość michalinabadyl
to niech sobie nie przypomina, zwłaszcza o tej polisie na życie :p wypadki chodzą po ludziach ;-) Coś mi sie wydaje, że nie do końca zapomniał, ale niech wam będzie. dobranoc ;-)

Gość michalinabadyl
Wydaje mi się, że to własnie o to chodzi. dzwoni do mnie jak dowie się, że u mnie coś się dzieje nie tak. Nie wiem czy się cieszyć z tego powodu czy smucić :o

Gość michalinabadyl
Dałam - kochałam za bardzo. Znudził się. Powiedział, że nie przestał kochać ale nie był szczęśliwy. Z tą nową też ponoć nie jest szczęśliwy i ponoć jej nie kocha. Żałował decyzji o rozstaniu. Ale z nią jest nadal. Pomimo, że się już raz rozstali po 3 miesiącach. My po trzech miesiącach dopiero zaczęliśmy za sobą szaleć. Ech, dziwne to wszystko. Mi się wydaje, że on to robi bo ma wyrzuty, bo niestety pokazałam mu, że bardzo cierpię po rozstaniu :o Myślę, że gdyby nie to może teraz bylibśmy razem.

Gość michalinabadyl
Nie, nie opłacił składki na pół roku. Co miesiąc jest z tego rozliczny (50 zł bodaje), może mnie wykreślić w każdym momencie i wpisać kogoś innego. Czy chciałabym abyśmy byli razem? To głupie - ale tak. Byłam najszczęśliwszą kobietą pod słońcem. Zrozumiałam to niedawno. Mieliśmy takie same marzenia.

Gość michalinabadyl
Co zrobiłam by go odzyskać? Niestety, wszystko co wydawało mi się, że pomoże - a odniosło przeciwny skutek od zamierzonego. Jeszcze miesiąc temu był we mnie zakochany. Teraz nie czuje nic :o BNB - ale z Ciebie materialista :p

Gość michalinabadyl
Nie wiem czy nie jest już na to za późno. Nie potrafiłam się od niego oderwać. On ode mnie też nie. Idiota, nigdy nie powiedział, że jest z nią szczęśliwy. Wiem, że był - przez 2 miesiące :o Pewnie już mu się znudziła. Dziwne to wszystko. Tak czy inaczej muszę zacząć iść do przodu. Zapomnieć. Zacząć żyć swoim życiem. A kochać pewnie będę zawsze :o Może wróci. Mam za miesiąc urodziny...wtedy się poznaliśmy. Będzie mi smutno :( Dzięki wielkie. Miłych snów

Gość weź go zabij
i wyjeżdżaj na bermudy za jego kasę z polisy :p

Gość buhahahahahaha
niezły pomysł z tymi bermudami :D

Gość michalinabadyl
Hmmm...właśnie się dowiedziałam, że już nie jestem objęta tym abonamentem. przypomniało mu się nagle? :o Kuźwa, niby nic a trochę boli :) Nie, nie żywię się nadzieją, że był tylko do końca roku :)

ej, to fajnie, moze go przy tej pogodzie ktoś potrąci i bedziesz miec i faceta z głowy, i pieniądze w kieszeni... też masz problem. jak bedzie miał czas i bedzie mu sie chcialo to wykresli. nie mowiac o tym ze moze przestac płacić składki i ubezpieczenie samo się uniewazni.

Gość michalinabadyl
Toż to mówię, że mnie wykreślił. I mówię, że niby nic ale jednak trochę zakłuło :o

no i git. i wszystko jest prawidłowo. nie martw się, bedzie dobrze.

Gość michalinabadyl
"nie martw sie, będzie dobrze" Sądzisz, że go coś potrąci????? ;) :p

Gość michalinabadyl
Jakoś mi się przykro zrobiło. Pewnie juz nawet nie jestem dla niego wspomnieniem. A taaaaak kochałam tego bubka. I kocham nadal :o

wiesz, jesli bedziesz takie drobne sygnały traktowac jako "znaki" od niego to to uczucie sie nigdy nie skończy... :(