Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dens_ma_sens

Nie pożądaj żony bliźniego swego???

Polecane posty

Gość dens_ma_sens

Ratunku! Jestem normalną dziewczyną, co tydzień o 10 można mnie spotkać w kościele, uważam że po papierosie w ustach ma się kapcia, nie zabijam, nie gwałcę i nie ukradłam nigdy niczego poza sukienką mojej siostrze. Zakochałam się w żonatym mężczyźnie. Nie jest to ani moja wina, ani jego, ani jego żony. My się znamy w sumie od dzieciństwa, ale pierwszy raz coś między nami zaiskrzyło jakieś 2 lata temu. Jego ówczesna narzeczona była nieobecna na pewnej imprezie i bawiliśmy się razem do rana wspomagani wodą ognistą. Potem zaczął mnie troche bajerować, ale ja byłam z innym facetem i nie mogłam za bardzo odpowiedzieć na jego względy. Potem było nic, a potem ślub na którym byłam obecna. Już wtedy zaciągnął mnie do kanciapy i mówił, że żałuje tego co zrobił. Teraz minął jakiś czas... I dajcie spokój! :(:( Sprawa idzie w złym kierunku, a ja nie wiem co mam zrobić. Jestem bardzo zakochana i pożądam. :( Co tu można zrobić?

Gość jbdjknm
jestescie siebie warci

Gość nie poddawaj
sie temu bo bedzie tylko gorzej , on sie zabawi a ty zostaniesz z poteznym kacem moralnym i spapranym zyciem.Jesli naprawde jestescie dla siebie, a moze i tak byc to nie od tej strony zaczynajcie .Ratuj sie dziewczyno bo jak ulegniesz to po Tobie.

jeżeli jego małżeństwo to błąd- nie patrząc na nikogo by się rozwiódł a tak..... kochanka na boku, zona w domu posprząta ugotuje a wieczorem jaszcze raz da- życie dla niego jak z bajki :p Daj sobie spokój, szkoda czasu na "nieszczęśliwego" w małżeństwie

Gość dens_ma_sens
Żadne akty fizyczne nie zaszły. Dużo rozmawiamy, głównie niestety przez skype'a, bo on wyprowadził się do niej. Czasem udaje nam się spotkać na wuzetkę i kawę. Ona tak na mnie patrzy... Jakbym była najpiękniejsza. :( Nie powinnam tak robić, ale nie mogę przestać. Czasem i on ma załamania i mówi, że wszystko "utrudniam" i mieszam mu w głowie:( Czuje się jak sucz.

Gość Taaaaak. Taka kochanica
jest bardzo bezpieczna. Żona zna ją od lat. uważa za przyjaciółkę. No i do głowy nie przyjdzie że ta przyjaciółka razem z własnym mężem wbijają nóż w plecy. Pomyśl sobie o tych wszystkich szmatach którymi gardziłaś bo się puszczały. I pomyśl o tych łajdakach którymi gardziłaś bo mieli kochanki na boku. Twój wybów.............

Gość dens_ma_sens
On ani razu nie powiedział mi, że nie jest szczęśliwy w małżeństwie. To trwa dopiero pół roku i myślę, że wiedział co robi. To uczucie jest tak silne tylko z mojej strony, on widzi, że go kocham więc próbuje to wykorzystać.. Tak to widzi mój rozum... Ale serce jest głupie i myśli zupełnie inaczej.

Gość serece jest głupie
ty serca do tego nie mieszaj. dupę nadstawiasz nie serce Ale twój wybór.