Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska-zuzia

hej mam pytanie..pomozcie prosze

Polecane posty

Gość ciekawska-zuzia

hej mam pytanie jak to jest z tymi plemnikami i dniami plodnymi, mój przypadek jest nastepujacy cykle moje zaczynaja sie zawsze 1-szego dnia miesiaca, czyli wychodzilo by ze sa 30 dniowe, okres zawsze trwa 4 dni. a stosunek odbyl sie 11 dc z finiszem w środku dlatego tez pytam jakie sa sznase ze zaszlam w ciaze???

Gość sfsdfsdffd
no dobrze, a jesli bierze sie tabletki anty to juz chyba ten czas przetrwania plemnikow w drogach rodnych kobiety sie skraca??czy tak?

Gość śliwkawęgierka
jak bierzesz tabletki to hamujesz owulacje- zatem czy one sa w drogach rodnych czy nie to lotto. Nie ma owulacji- nie ma szans na zaplodnienie

Gość ciekawska-zuzia
nie brałam zadnych tabletek antykoncepcyjnych.. wrócmy do mojego pytania jakie mam szanse na ciaze?

Gość szanse są bardzo duże
:)

Gość sfsdfsdffd
sliwkawęgierka, tak, ale jesli wystapi np biegunka kilka dni po stosunku, i skutecznosc anty zostanie zachwiana to czy te plemniki z tamtego stosunku moga przetrwac do tego momentu zachwiania skutecznosci?? Niewiem czy jasno wytlumaczylam... zuzia, ja tez mysle ze szanse masz duze, ale co z moim pytaniem??

Gość ciekawska-zuzia
moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość ciekawska-zuzia
jeszcze jedno pytanko czy w ciaze najszybciej jest zajsc w dzien owulacji czy moze kilka dni przed?

Cykle miałam identyczne jak Ty. Dni płodne wypadały 11-12-13 ok dnia każdego miesiąca:) W moim przypadku dni płodne z kwietnia były trafione, 29 grudnia urodził się Jakub! Myślę, że masz spore szanse:) A chcesz mieć dziecko?Czy boisz się, że wpadka?

Gość ciekawska-zuzia
bardzo bym chciała.mam juz 5 letnia córeczke która czeka na rodzenstwo.

Gość ciekawska-zuzia
???????????????

Piszesz, że twoje cykle są 30-dniowe czyli dokładnie tak jak moje z tym, że u mnie dni płodne wypadają 14, 15, 16 dnia cyklu. Poznaje to po zmianie śluzu. Więc ciężko tak określić jakie są szanse na zapłodnienie u ciebie. Napewno są wysokie:)

Gość anitka83
moim zdaniem masz duzo szanse na ciaze.pozdrawiam i zycze 2 kreseczek na tescie