Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka z ostrołęki

Uważam, że nawet Myrevin sprałby teraz Gołotę!

Polecane posty

Gość ewelinka z ostrołęki

Endrju jest w tak słabej formie, że Myrevin - o ile przezwyciężyłby amatorską tremę - załatwiłby go lewym prostym i prawym podbrutkowym :classic_cool: Ale chyba do tej walki już nie dojdzie, bo Gołota zapowiedział że kończy karierę.

Gość ewelinko
Endrju już tyle razy kończył karierę, że traktuje tą jego obiecankę jako cacankę:)

Gość Ziggy Rozalski
Witam, yeah. Uważam, że ta walka miałaby szansę powodzenia. Będę namawiał Andrzeja do skrzyżowania rękawic z panem Myrevinem. Pan Murevin jest tu znaną postacią i sądzę, że walka miałaby dużą oglądalność. Wstępnie mogę zaproponować honorarium 100.000 dolarów (dla Myrevina - dla Andrzeja oczywiście więcej, ale on ma już wyrobioną markę).

Gość ciosem tzw
calkiem dobry pomysl :) jak juz skonczysz z Golota to zamieciesz ring Adamkiem i wszyscy bedziemy wydawac twoja kase :classic_cool:

Golota to ruchomy worek treningowy, nawet Pani Cenzor by go zalatwila } :D Mimo że byłem uwalony "ruchliwość" Gołoty mnie powaliła. :D

Gość ciosem tzw
byl tak ruchliwy jak nosorozec przykuty do baobaba :)

Gość Iuks78
adamek też jest słaby, parę lat temu ściąłem się z nim na dysce w Nowym Targu, wyszliśmy przed lokal na solo przegrałem na punkty, ale mnie nie znokautował a zaznaczam że byłem trochę nayebany, kto wie jak by to wyglądało gdybym był trzeźwy

Gość cnwbfh
szkoda mi Gołoty taki bidny ale miał juz swoje 5 minut

Gość józio
w przeciwieństwie do was polaczkowe golasy P.Gołota osiągnąl wiele. zarobił mnóstwo kasy. i wbija chuja w wasze osądy o nim. i słusznie. a wy dalej tepe polaczkowe brudne podludzie gegajcie sobie zadluzone polaczkowe pały

ja bym go załatwiła łapką na muchy i tak bym mykała po ringu że nie nadążyłby z obrotami swojego cielska.Olamowaty jest

Gość do józio
ty masz pierdolaca na punkcie kasy polaczku zafajdany na ktorym zmywaku tanczysz ze szmata u pasa?

Gość a ta
znowu tu siadzi szrampla jedna

Gość józio
to twoj jedyny argument? polaczkowa pało kipiąca z zazdrości , i ciesząca się , że komuś już sie nie powiodło. a co tobie sie udało podludziu polaczkowy ?wredny.

Gość fdss
ja bym go załatwiła łapką na muchy i tak bym mykała po ringu że nie nadążyłby z obrotami swojego cielska.Olamowaty jest tak . dostalabys jednego klapsa i nie wstalabys przez kilka tygodni

Gość józio
niejeden wieczór spędziłem z ustami miłośnie przyciśniętymi do lekko pomarszczonego zwieracza odbytu Ziggy Rozalskiego :classic_cool:

Gość józio
ale nie myślcie sobie że poprzestanę na Ziggym. interesują mnie także zwieracze Dona Kinga:classic_cool:

Gość ale jesteście żałośni
tyle udzi mu kibicowało przed walką, a teraz nagle każdy się mądruje, że jaki to on słaby.. jakby wygrał, to byście go wielce wychwalali. buraki z was. to, że go pojeżdżacie nic nie da. tacy mądrzy jesteście w gębie. ale żadne z was nie miałoby odwagi pokazać się nawet w ringu.