Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka1321

marzenie- FOTOMODELKA

Polecane posty

Gość kruszynka1321

Marzenie które jest marzeniem do tej pory nie spełnionym.... Czy któraś z Was dziewczyny miała przygode z fotomodelingiem, bądź zajmuje sie tym obecnie ???? Bardzo bym prosiła o namiary na sprawdzoną firme na Śląsku... Chciałabym spróbowac swoich sil :) BARDZOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kruszynka1321
Halo Halo ;)

Gość kruszynka1321
Żadna stąd dziewczyna nie miała z tym doczynienia ???

Gość kruszynka1321
Widze że komuś humor dopisuje... Głupota ludzka nia zna granic. A po co ci moja fotka ??? Nie prosze o ocene mojego wizerunku tylko namiary na agencje zajmujące sie fotomodelingiem... A niby dlaczego nie na Śląsku ????

dziewczyno pomylilas fora. Powiem Ci cos-profesjonalne agencje nie dziela dziewczat na modelki i fotomodelki. Wiem co mowie,tylko pseudo agencje robia taki podzial.

ze śląskiem to ja nie mam nic wspólnego niestety możesz próbować zaczynać od agencji fotomodelek i hostess - są takie, próg jest trochę zaniżony, a zrobią Ci trochę reklamy, dobrych zdjęć i trochę się obeznasz, unikaj tylko agencji hostess rozbieranych obsługujących imprezy ja pracowałam jakieś niecałe 3 lata na studiach ;) co prawda odcinali mi z wypłaty koszty wymodelowania mnie [ w moim przypadku np. kosmiczne wybielanie zębów do koloru prawie niebieskiego :O już na starcie] ja zaczynałam klasycznie- jakiś pan z brzuchem ok.35 lat mnie zaczepił na deptaku, nie potraktowałam poważnie, nie wyglądał środowiskowo ;) ale podszedł drugi raz, ponarzekał na to, co mu nie odpowiadało, wychwalił to, co się podobało, zrobił krótkie wyliczenie potencjalnych inwestycji [dość krępujące] i mnie przekonał tym liczeniem i wymienianiem moich cech niemodelowych ale warto spróbować dodatkowe pieniądze i umiejętność wystylizowania się

Gość hania_z_lublina
Spróbuj zacząć od stworzenia swojego portfolio. Są firmy, które się tym specjalizują, bądź pośredniczą w wykupowaniu sesji fotograficznych. Wtedy będziesz miała z czym iść do agencji modellingu. Wiem, że taką sesję można umówić (i opłacić) za pośrednictwem serwisu WyjatkowyPrezent.pl. Zawsze jesli coś pójdzie nie tak, to przynajmniej ładną pamiatkę będziesz mieć. Ale zasadniczo dobre portfolio przynajmniej będzie sygnałem, że traktujesz chęć zostania modelką wystarczająco poważnie i już w siebie inwestujesz.