Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julk44

LADACO

Polecane posty

mniej wiecej to jest tak...kiedy wiem ze zrobiłem źle..przyznaje sie ,ale kiedy wiem ze prawda lezy po mojej stronie wtedy to szykuj sie na bitwe i wojne z ladaco

cholerka bo ty tak naprawde mnie nigdy nie doceniałaś to i nie dziwota ze zdziwienie rysuje sie na licach twoich:D

zasadniczo pobieżnie to my na nią mówimy Marysia, ale jest takie jedno imie które mozna jej nadać, -jakie? -Tradycja:D

Wiecie ja mam bardzo dobry dojazd do pracy, wstaje 2:45 , jak wstaje to juz jestem ogolony bo gole sie wieczorem zakładam płaszcz i wychodze:D do przystanku mam 5 km. ale i tak na autobus nie zdażam bo jest przeładowany i sie nie zatrzymuje:D to potem wiozą mie do Szymanowa..wiecie latem mleko ma najszybszy transport bo sie zsiada , przy mleczarni zżucam bańki i potem wsiadam w EKD i dojeżdżam do miasta a potem to mam juz z górki ,:D wsiadam 145 przesiadka w 78 przesiadka 13 i jestem juz w domu znaczy w pracy i jest za 15 minut 7:00 to sobie obiad w bufecie jem zeby po fajrancie nie musieć zostawać :D a po robocie spowrotem i góra 22:50 jestem w do mu ..gole sie jem sniadanie i jde spać:D:D:D