Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie laseczka

do prawdziwych mezczyzn p

Polecane posty

Gość taka sobie laseczka

faceci, czy potraficie nakrecic kobiete samymi slowami tak by odplynela...poczula fale goraca i zarumienila sie? jak tak potraficie to pokazcie na co was stac;) czekam:)

Gość taka sobie laseczka
portfel mnie nie podnieca, przykro mi ze tak slabo sie staracie... no coz.

kurde nie mogę się zdecydować kto prowadzi nie zagladaj tu jeśli nie jesteś prawdziwym facetem.... prawdziwy facet potrafiłby powiedzieć to samo ale w taki sposób, że rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość na tym forum
nie ma prwadziwych mezczyzn hehe, a wiesz dlaczego bo oni znaja tylko dwa slowa "Pokaz Fote "hehehehehehehe

Gość taka sobie laseczka
a was nie ucieszylby pelny portfel? to chyba normalne, ale nie lece na kase w ogole jesli o to chodzi. a wiadomo przeciez ze bez pieniedzy nie da sie zyc, wiec w sumie przydalaby mi sie jakas wygrana w totka... ale nie o tym milao byc..

Gość taka sobie laseczka
" gdzie Ci mezczyzni, prawdziwi tacy (...) gdzie te chlopy?!?!?!..." ;) :p

>>a was nie ucieszylby pelny portfel? to chyba normalne, ale nie lece na kase taka konstrukcja zdaniowa nazywa się oksymoron :o google powie Ci co to znaczy 🖐️

Gość taka sobie laseczka
wyobraz sobie ze znam tego znaczenie tego slowa, i znam takze wiele innych o ktorych w zyciu nie slyszales;) ale nie lansuje sie nimi tak jak Ty. chodzilo mi o to ze w zwiazku nie lece na kase, w sensie na faceta z kasa bo to dla mnie obojetne. a kase bym chciala miec swoja, studiuje dziennie i pracuje w weekendy ijest mi troche ciezko bo starsi nie chca mi dawac pieniedzy i tyle.

Gość taka sobie laseczka
faceci nie wysilacie sie..:p

Gość AA0077
A kto to niby jest prawdziwy facet ??? Prawdziwy facet to taki który potrafi zapewnić ochronę i bezpieczeństwo dla rodziny. Ale nie przez chwilę tylko na dłużej (na zawsze ?). A wiec po pierwsze taki który jest silny (dlatego liczy się wygląd) ale też taki który jest inteligentny i potrafi zarabiać (bo pieniądze odpowiadają teraz za bezpieczeństwo). A w naszych czasach bardziej się liczy nawet inteligencja i umiejętność zarabiania od wyglądu.

Gość drente
Ty AA0077 styki ci pierdolnely?

Gość taka sobie laseczka
daj spokoj tak mnie podniecili ze szok;) :) nie wiem co mam zrobic;) Ciebie tez tak?;) :p

Potrafie tak nakrecic kobiete.Ta jedna,moja,najwazniejsz.Przez telefon,moje slowa plus Jej paluszki...nie raz odplynela

Gość do AA0077
prawdziwy facet nie wezmie sobie kuli u nogi ktora trzeba utrzymywac, pomylilas definicje faceta z frajerem

Gość txh 3456
Letni wieczór. Pada ciepły deszcz. Właśnie wbiegłaś do bramy. Jesteś mokra. Na twojej twarzy krople skrzą się w świetle latarń, spływając. Wodzę za nimi wzrokiem, jak ściekają pomiędzy piersiami, tak dokładnie zarysowanymi pod mokrym materiałem. Strzepujesz z włosów wodę, odwracasz głowę i zauważasz mnie. Jesteś rozgrzana dniem i marzeniami, które ze snu przesączyły się w jasny poranek. Oddychasz głęboko. Dotykam cię delikatnie, muskając palcami wciąż mokre rzęsy...

Gość AA0077
Pomarańczowy poprzedniku. Prawdziwy facet potrafi planować dalej niż do najbliższej imprezy. Rodzina nie jest kulą u nogi tylko elementem fajnego życia.

>>Rodzina nie jest kulą u nogi tylko elementem fajnego życia. żona truteń i leń to jest kula u nogi.

Gość AA0077
Nie mam styków tylko dwie łapy jak łopaty do roboty i mózg jak sprzężone komputery zusu by robotę zaplanować

Gość do AA0077
owszem prawdziwy potrafi planowac... cale SWOJE zycie a nie zycie jakiegos pasozyta ktory bez faceta by zginal