Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi tez może byc smutno

w kółko piszą tu prawiczki...

Polecane posty

Gość oczywiscie teraz jak
dziewczyna nie chce babiarza to wszyscy ja glaszcza i jej przytakuja. ale jak prawiczek nie chce dziewczyny po przygodach to zbiera od kobiet pomyje na pysk, ze jest zlym chamem

Gość mi też może być smutno
22-letni prawiczku-nie rzuciłam mojego eks, rozstaliśmy sie za obupólną zgodą. do teraz mamy kontakt i się kolegujemy. po prostu wyszlo na to,ze nie pasujemy do siebie. blueska-bardzo Ci dziekuje za Twoją wypowiedź.mój chłopak nie flirtuje z żadną,z tego co widze teraz w jego życiu jest tylko praca i ja..nawet kontakty z kolezankami stracił bo zgubił tel. wiec stracił wszystkie numery...a czasem jak napisze jakaś to nawet jej nie odpisuje.

Gość do blueska21
a twojemu chlopakowi nie przeszkadzalo, ze nie bylas dziewica?

prawiczku z wiarą ja już pisałam że nie miałabym nic przeciwko temu żeby być z prawiczkiem,ale wiem ze teraz juz nie mam szans bo nei jestem dziewica.i rozumiem ze prawiczek moglby mnie odrzucic za przeszlosc,bo wiem jak to moze boleć.

Gość do mi też może być smutno
wiekszosc prawiczkow dziewictwa nie wymaga

blueska to troche szkoda ze straciłas dziewictwo z tym eks skoro mogłas z obecnym który w dodatku był prawiczkiem...nie rozmyślasz o tym nigdy?

"prawiczku z wiarą ja już pisałam że nie miałabym nic przeciwko temu żeby być z prawiczkiem,ale wiem ze teraz juz nie mam szans bo nei jestem dziewica." Akurat większość prawiczków szczególnie starych wezmie każda która ich zechce. :P🖐️

Gość do blueska
a jak jemu jednak jest smutno, ze nie bylas dziewica? w koncu pewnie byly cie nago widzial nie raz