Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi tez może byc smutno

w kółko piszą tu prawiczki...

Polecane posty

co chcą czystych dziewic, co nie tolerują jak kobieta miała przygody itp. i wszyscy oczywiscie przekonują, ze przeszlosc sie nie liczy..a ja ich dobrze rozumiem :( mój chłopak miał przede mną praktycznie same przygody... :( był w związkach bez zobowiązań, uprawiał seks z dopiero co poznaną dziewczyną na imprezie, całował się koleżankami, jeździł sobie pod namiot i spał i obściskiwał się z byle koleżanką..ja przed nim miałam jednego partnera, z którym byłam 3 lata. i nigdy bym nie wyjechała np pod namiot z kumplem, nie kąpałabym się nago z kolegami w jeziorze itp. nigdy nie całowałam się z przygodnym facetem, całowalam się w ogóle w życiu z 3ma mężczyznami, z czego każdy był moim chłopakiem. nawet nie wiecie, jak mnie teraz to wszystko boli. i nie piszcie prawiczkom, żeby wyluzowali z szukaniem dziewic. aż trudno mi sobie wyobrazić, jakbym cierpiała gdybym była dziewica w obecnym związku, skoro tak cierpie majac jednego faceta przedtem..........

:(

Podobnie jak u mnie, ale ja już sobie poradziłam ;) Po pierwsze ma zakaz opowiadania o swoich "wyczynach". Po pierwszym fochu "że podobno o wszystkim możemy rozmawiać" zrozumiał i jest spokój. A ja po prostu o tym nie myślę, bo i po co? Jest ze mną, kocha mnie, jest nam razem cudownie. Przeszłości nie wymarzesz, więc po co się zadręczać?

Gość lilka19
nie chcialabym takiego faceta z bagazem przygod i doswiadczen...:/

Gość 22-letni prawiczek
bzdura, ja nie marze o dziewicy

nogogłaszczka, jak sobie z tym poradziłaś?bo ja ciągle nie mogę :(

Gość 22-letni prawiczek
pzw, do konca zycia takiej nie znajdziesz

prawiczku z wiarą-ja nie chciałabym prawiczka, bo bałabym się że móglby się czuć tak jak ja teraz, bo w końcu nie jestem dziewica. ale chciałabym faceta,który miał 1,2,3 dziewczyny w poważnych związkach, a nie tak jak mój.... :(

22-letni prawiczek-a dla Ciebie naprawde przeszlosc dziewczyny nie ma znaczenia?

Gość 22-letni prawiczek
nie ma, ale mimo to chyba umre jako prawiczek

a to dlaczego?

Gość 22-letni prawiczek
bo jak w tym wieku sie nikogo nie mialo to poźniej cud nie nadejdzie. inni w miom wieku juz dzieci maja a ja sie nawet nie calowalem :(

"nogogłaszczka, jak sobie z tym poradziłaś?bo ja ciągle nie mogę " Już napisałam. Nie myśleć o tym! Po prostu. Uwierz, że on nie tęskni do tamtych czasów, nie wspomina z rozmarzoną miną jak to super było bzykać każdą, która się pod rękę nawinie ;) Teraz jest szczęśliwy z Tobą. Czyż nie to jest najważniejsze? :) Przecież gdyby uważał, że takie życie jakie miał wcześniej było fajniejsze, to nie zrezgynowałby z tego dla Ciebie.

22-letni prawiczku-jak poznałam mojego eks też był prawiczkiem, a był starszy od Ciebie.także nie załamuj się.tak naprawdę sama bym nawet chciała związać się teraz z prawiczkiem,ale przypuszczam,ze wiekszość z was i tak szuka dziewicy i byłabym dla takiego juz zbyt doswiadczona :( nogogłaszczka-strasznie Ci zazdroszcze. ja tak nie potrafie.po prostu jego wczesniejsze zycie kłoci sie w pewien sposób z moimi przekonaniami.poza tym,nawet jeśli o tym na jakiś czas zapomnę, to to i tak wraca. a to zdjęcie jakiejś z tych lasek,a to sms, a to on opowiadając coś wspomni,że z którąś był tu i tam(on bardzo dużo podróżowal,zmieniał miejsce zamieszkania itp).ostatnio miałam coś sprawdzic na jego poczcie, podał mi hasło i znalazłam tam starego mejla ze zdjęciami jego i jakiejś jego-nawet nie wiadomo kogo,czy eks, czy kochanki,czy koleżanki :( z jakiejś wyprawy stopem..wszędzie roześmiani,objęci,przytuleni w namiocie itp :(

Ale teraz już tych wszystkich głupich bab nie ma ^_^ Jesteś Ty i Twój facet. A jak się tak zadręczać będziesz, to i tego niedługo nie będzie :P Bo nawet jeśli nie robisz mu wyrzutów, to po nas zawsze widać, że coś nas gryzie. A odpowiedzi w takich sytuacjach "nic mi nie jest", kiedy widać, że jest to ewidentna ściema też tych naszych biednych facetów wkurzają. I trudno im się dziwić ;)

nogogłaszczko-zazdroszczę Ci bardzo Twojego podejscia.może też kiedys dam radę być taka :( a ile jesteś ze swoim?może to kwestia czasu wszystko...........

prawiczku z wiara-też się dziwie..

nie tylko zero krytyki,ale i odzew marny..a na prawiczkowe tematy zawsze ogromny...mogłam napisać to samo jako facet,pewnie wtedy tłumy by się zleciały :o

nam minęło już 1,5 roczku...

najgorsze jest to, ze ja o tym od razu nie wiedzialam i on naprawdę nie wygląda na żadnego babiarza,raczej na skromnego chłopaka,tyle ze ma w sobie coś takiego na co faktycznie dziewczyny lecą..tak gdzieś po paru miesiącach zaczęłam się powolutku dowiadywać wszystkiego..

Gość 22-letni prawiczek
prawiczek starszy ode mnie i babiarz ??? to jakies provo

22-letni-eks był prawiczkiem, obecny jest babiarzem.czytaj dokładniej.

Gość 22-letni prawiczek
i tak przez 20-lat był prawiczkiem i nagle sie rozkrecił ? trudno w to uwierzyc

Gość 22-letni prawiczek
aaa, myslalem ze jestes nadal z tym jednym a dlaczego rzucilas prawiczka ?

Autorko, wiem ze to boli bo ja osobiscie jakbym byla z takim chlopakiem to nawet jakby byl we mnie szalenczo zakochany i zapewbnial z enie zdradzi to czulabym jakby to powiedziec taki..wstret. ta swiadomosc ze tyle dziewczyn go dotykalo. Takie cos zawsze porownuje do wycierania rak w brudny recznik czyli nic przyjemnego. Chcemy zeby partner byl nam oddany. Nie ukrywajm ze seks z osoba ktora jest prawiczkiem albo miala malo kobiet przede mna bylby lepszy bo nie czulabym juz tylko przyjemnosci fizycznej ale emocjonalna, zawsze bylam uczulona na takie cos, szukalam sobie chlopaka z mala iloscia dziewczyn przede mna i trafilam na...prawiczka ale to wiaodme bo gdy sie poznalismy mial 19lat(ja jestem 2 lata starsza od niego mialam 21 lat) ale jestesmy ze soba juz 4 lata i kochal sie tylko ze mna, mowi ze nie potrzebuje innej partnerki poniewaz staram sie urozmaicac seks i zawsze jest cudownie. Natomiast jesli mialabym chlopaka z "taka" przeszloscia balabym sie o zdrade, skoro tak bardzo lubi/lubil seks to myslalabym ze cos tam jednak pozostaje w srodku taka chec przygod.. Ale autorko, jesli go kochasz i jets dla Ciebie bardzo wazny a przede wszystkim UFASZ MU to zniesiesz i to. Patrz: teraz Ty jestes jego krolewna, z Toba spi, Ciebie caluje i przytula.. liczy sie co jest teraz :) kiedy sobie przypomnisz o tej przeszlosci to zacisnij zeby i patrz na przod..to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie. Powiem Ci, ze przed moim chlopakiem tez mialam podobny zwiazek, moj byly mial bardzo duzo dziewczyn a ja stracilam z nim dziewictwo, ale mimo to bylam szalenczo zakochana zapatrzona (zwiazek zakonczyl sie zdrada z jego strony),, i jego przeszlosc mi nie przeszkadzala bo gdyby nie ta zdrada bylabym z nim do dzisiaj bo tak bardzo go kochalam. Nie przejmuj sie, zyj tym co jest teraz i przymknij oczko na to co bylo ale pamietaj: zachowaj ostroznosc! przypatruj sie czy nie ma sklonnosci do innych dziewczyn typu czy nie flirtuje z nimi itd :)