Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieweselna

czy jest tu ktos kto nie robil wesela tylko sam slub

Polecane posty

Gość nieweselna

w gronie najblizszych. jak to przyjela reszta rodziny? czy tylko w polsce jest taka preesja na wesela?

Gość 25KAMCIA
JA CHĘTNIE WZIEŁABYM SAM ŚLUB W KOŚCIELE BEZ PRZYJĘCIA ITP SZKODA KASY...................

Gość www.tnij.org/kaka2009
Wesele to zwyczaj ludowy który powinien przejśc do historii.To wyrzucanie kasy w błoto

a my w czwartek bierzemy ślub i tylko obiad robimy dla najblizszej rodziny. w sobote w barze impreza dla znajomych i tyle :)

ja tak zrobiam.po slubie byl tylko obiad dla najblizszej rodziny w sumie 20 osob i tyle.a co ma rez=szta rodziny do tego jak ja che to zrobic?moj wybor moje pieniadze

Gość 25KAMCIA
W DZISIEJSZYCH CZASACH LEPIEJ CHYBA KASE PRZEZNACZYĆ NA MIESZKANIE ITP NIZ NA JEDNA NOC WESELA PO KTÓRYM I TAK ZAWSZE KTOS BĘDZIE NIEZADOWOLONY

wesele to zabawa mająca na celu uczczenie małżeństwa :) a zam pare osób które brały ślub cywilny bez wesela

Gość 25KAMCIA
w sumie przemyslalam i chcialabym sama noc poslubna, po co wesela i slub

Gość 25KAMCIA
A ZNA KTOŚ KOGOŚ KTO BRAŁ KOŚCIELNY BEZ WESELA

Gość 25KAMCIA
ALE ŚMIESZNE;)PO CO SIĘ PODSZYWASZ

ja miałam obiadokolację po ślubie kościelnym, najbliższa rodzina, w sumie 40 osób oczywiście były kwęki, w dodatku nie było alkoholu, więc tym bardziej ale co mnie to obchodzi?

Gość GIT-facet
Witojcie!!! ja wzialem slub, cywilny 20-lat temu,male przyjecie dla najblizszych.To nie zawsze rodzinka :-( 6-lat temu koscielny,corka z synem w orszaku!!! przed nami, zawsze tak chcialem,i zrobilem!!!!! a tradycja???? nie ktore gwiazdy, robia to cichaczem, na spoko, i jaest git!!! Robta co chceta!!! No i oczywiscie ,miodowy miesiac(2-tyg) 2 -wa lata temu e mexico :-)wszystko z opoznieniem,ale na niektore rzeczy warto poczekac !!w przyszlym roku, mija 20-lat okragla data,cos wymyslimy!!Szczerze ?? dla CORKI urzadze caly ten cyrk....chyba ze nie bedzie chciala, to miodowy urzadze jej na maxa!! pozdro