Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda017

mam dopiero 17lat i bardzo chce juz miec dziecko

Polecane posty

Gość młoda017

jak w temacie :D ostatnio kochałam sie z chlopakiem bez zadnego zabezpieczenia ale byłam po okresie a wtedy zazwyczaj sa dni nie płodne ... mam bardzo nie regularne miesiaczki wiec moze jednak cos z tego bedzie :)

Gość młoda017
wiedzialam ze tylko takie komentarze beda ale mam to gdzies :D

Gość urodzi.i.
pobawi się swoją zachcianką, lalką

gdybym byla twoja matka to wzielabym cie na sile do ginekologa i kazala wyskrobac! glupia suka ktora chce spierdolic zycie swojemu chlopakowi,sobie i zyc do konca swoich dni jako debil bez wyksztalcenia,na garnuszku mamusi i z gromadka bekartow:-Opatologia!

Gość młoda017
mój chłopak ma 22 i ma dobra prace ale to juz nie wasza sprawa poza tym on tez chcialby miec dziecko :D a wasze komentarze mnie nie ruszaja wyzywajcie sobie do woli jak ma wam byc po tym lepiej

Gość młoda017
ale ja je chcę mieć z moim tatą 😍

Cmenatrna dziewico wypierdalaj stąd ! :O A Ty autorko uwierz,że to nie jest dobry pomysł. Ja mam 20 lat i nie chciałabym mieć dziecka. Fajnie mieć taką kruszynkę,ale pomyśl o tym,że masz dopiero 17 lat. A jak będziesz gdzieś chciała wyjść to zawsze będziesz musiała zabrać dziecko.. na imprezę pójść nie będziesz mogła.. ja też myślałam,że nie potrzebuję imprez,że dość się wyszalałam.. do czasu.. teraz wiem,że trzeba szaleć dopóki można.. na dorosłość będzie jeszcze dość czasu :)

Gość młoda017
podszywow tez sie spodziewalam :]

Gość młoda017
ojj uwierz ze ja sie juz wybawilam wystarczajaco, za pol roku bedzie 18 :D szkole mam zamiar skonczyc i skoncze, wiem tez ze razem z chłopakiem dalibysmy dziecku wszystko co jest potrzebne :D

Gość to przynajmniej jak byś
urodzila to miala bys skonczone 18 :D lepsze to niz takie 14stki czy 15stki, ja trzymam kciuki zeby sie udało :) pozdrawiam

Gość jesli robiliście to
po okresie a ty masz nie regularny to wieksze prawdopodobienstwo ze nie bedziesz w ciazy, ale jak ty tego bardzo chcesz to zycze ci tego, ale najpierw przemysl to porzadnie

Gość a ja mam 18 lat i jestem
w 5 miesiacu, na twoim miejscu nie spieszylabym sie az tak bardzo