Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniellllllaaa222

jak mu to powiedziec??

Polecane posty

Gość aniellllllaaa222

Od dluzszego czasu mam problemy z chlopakiem, tzn nie jestem go pewna, dzis wieczorem chcialam przygotowac kolacje i powaznie porozmawiac, chce zapytac sie wprost o to co mnie boli i podjac ostateczna decyzje, poradzcie jakis dobry sposob na ta rozmowe, jakie pytania zadac zeby byc pewnym ze nie warto lub warto z nim byc

Gość zacznij tak......
kochanie, musimy powaznie porozmawiac... zwieje natychmiast :P

Gość y6575467
" Kochanie chciałabym, żebyś coś wiedział ......."

Gość aniellllllaaa222
nie w ciagu jednego wieczoru ale juz od dawna mam watpliwosci, chodzi o to, ze przestal sie o mnie starac, zyjemy jak kolega z kolezanka on robi swoje, ja swoje. Juz mu sugerowalam ze chcialabym cos zmienic zeby mnie czasem zaskoczyl ale on nie robi nic,nie caluje mnie nie przytula, jak juz cos to ja zaczynam...nie chce takiego zwiazku

Gość stokrotka134
Powiedz mu wprost co Cie boli. Owijanie w bawełnę nic nie da, oni nie potrafią się domyślać. Ja tak zrobiłam i teraz jest tak, jak chciałam żeby było :) Czasami ciężko zauważa się swoje błędy. Tylko nie krzycz na niego od razu i nie prowokuj kłótni, bo to błędne koło ...

"chodzi o to, ze przestal sie o mnie starac, zyjemy jak kolega z kolezanka on robi swoje, ja swoje. Juz mu sugerowalam ze chcialabym cos zmienic zeby mnie czasem zaskoczyl ale on nie robi nic,nie caluje mnie nie przytula, jak juz cos to ja zaczynam...nie chce takiego zwiazku" Powiedz mu to co wyzej sama napisalas:)

Moja droga a Ty? czy ty go czasem zaskakujesz czyms? czy sama inicjujesz pocaunki? czy sama go przytulasz? wiesz ze on moze myslec tak samo jak Ty tylko ci tego nie powie? jak latwo jest oczekiwac od kogos ze bedzie sie staral a samemu tylko czuc sie zdobywanym...ale kochana to nie tedy droga :)

Gość fdgdf
a kiedy Ty go ostatnio i czym zaskoczyłaś? odpowiedz na to pytanie

Gość www.tnij.org/kaka2009
To wy ze sobą nie rozmawiacie w ogóle?Ze aż tak sie musisz przygotowywac

Gość aniellllllaaa222
stokrotka mowilam mu juz o tym ale on uwaza ze nie robi nic zlego i nie mam byc o co zla, a tu nie chodzi o to tylko o okazywanie czulosci, brakuje mi spontanicznych gestow, a czy sama je daje? tak, caluje go, przytulam zawsze je i zawsze pierwsza

Gość aniellllllaaa222
kiedy go zaskoczylam? moze z m-c temu, specjalnie kupilam cos sexi i zalozylam dla niego, on takich rzeczy nie robi tzn nie mysli o tym zeby zrobic cos extra zeby bylo inaczej, rozmawiamy ze soba, ale nie az tak powaznie dzisiaj chcialabym postawic na jedna karte,albo cos sie zmieni albo sie zegnamy...