Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość issssisis

chciałabym Kuba

Polecane posty

Gość issssisis

Reasumując…wszystko co bym chciała: 1)Chciałabym robić Ci loda podczas jazdy samochodem.. 2)zasypiać z Twoim penisem w ustach 3)Trzymać Ci go jak robisz siku 4)robić Ci loda jak siedzisz na dużym fotelu i pworadzisz rozmowe telefoniczną( 5)Kochać się z Tobą w lesie przy drzewie 6)Bawić się butelką po uprzednim wypiciu wina… 7)Robić Ci loda pod stołem jak jesz coś dobrego( 8)Jeździć z Tobą dosłownie wszędzie i kochać się na stacjach benzynowych w toaletach w lesie w stodole podczas postoi 9)Kochać się z Tobą w toalecie na dyskotece(a 10)Zasypiać w Twoich raminach w Twoim nasieniu mając pewność,że KCOHASZ tylko mnie 11)jadać z tobą codziennie śniadanie u mnie 12)godzić się w przypadku sporów zawsze w łózku 13)Mieć z Tobą hodowle sfinksów 14) wyjeżdżać z Tobą w fajne miejsca i kochać się nad morzem na plaży…czy nad przepaścią 15)Jeść z Tobą sushi 16)chodzić codziennie rano na basen i pieścić się z Tobą w jakizzi 17)być na każe Twoje zawołanie.. niczym wierna suka swojego Pana 18)ufać Ci bezgranicznie Stworzyć z Tobą idealny związek oparty na miłości zaufaniu i zaj**istyyym zwierzącym seksie

Gość issssisis
czy to nimfomania??