Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja sie umówiłam

czy zrobiłyscie swoim dziedciom artystyczną fotogr.sesję?

Polecane posty

Gość bo ja sie umówiłam

:)

Gość bo ja sie umówiłam
nie,nie mam odchyłów 100 zwykłych fotek nie dorastają do piet zdjęciom zrobionym w studio p[rzez profesjonalistów takich co czują cza-cze u nas jest taki fotograf uwazam ze to jest zajebista pamiątka i owszem powiesze fotke ale jedną

Gość tez chetnie bym takie
zrobiła.Ile takie cos kosztuje,bo tak jak za slubne ,to dziekuje.

Gość bo ja sie umówiłam
no mysle ze to róznie dzisiaj sie pytałam w takim nowym studiu to mi powiedzieli ze 350 zł za 30 zdjec ale mi własciwie az tyle nie jest potrzebne i pójde tam gdzie myslałam mają takie fajne skrzydełka :) dla dzieci chyba 12 zdjec za 150 zł rózne-cz-bi , sepia ,kolor

Gość a ja nie musze palcic
bo moj maz mi zrobi fotki a ja je pozniej obrobie w Photoshopie i sa tak jak z reki profesjonalnego fotografa

Gość ghyhtyhyh
Ja powiem tak... jak dla mnie to strata czasu a przede wszystkim pieniędzy. To samo może zrobić kazdy w swoim domu. Jak się aparata fot swojego dobrego nie ma to pożyczyć od kogoś, ewentualnie kupić bo zakup na długie, długie lata. Zdjęcia potem obrobić w jakimś programie albo dać dla jakiegoś znajomego co jest w tym obcykany. Wydrukować i masz to samo i większość kasy w kieszeni. U nas na ścianach wiszą zdjęcia widokowe. Oprawione w ramki, na dużym formacie. Przyszła siostra a narzeczonym, on fotograf i się zachywca zdjęciami że takie profesionalne, że ktoś ma talent, że doskonałe cienie, kontrasty itd. A mój mąż na to że cieszy się że mu się podoba bo on to w photoshopie własnoręcznie robił. Mina siostry narzeczonego bezcenna ;)

Gość zalezy kto co lubi
i ile ma kasy, jak komus nie szkoda to spoko, to jest fajna sprawa, frajda dla dzieci itp ale faktyczni czesto wygladaja te zdj kiczowato i latwo takie zrobic samemu ja bym chciala taka sesje ;] poki co musze urwisowi zrobic paszportowe zdj

Gość bo ja sie umówiłam
nigdy w zyciu sie nie zgodze ze to to samo sama mam lustrzanke nikona i moge sie pochwalic ze robie fajne zdjecia,z fotoszopa nie korzystam -nie lubie i za bardzo nie umiem te na które sie chce zdecydowac sąbardzo fajne i są super jakosciowo w sensie papieru jak komus szkoda kasy(albo nie uwaza takich fotek)to zawsze bedzie udowadniał ze to strara kasy ja tak nie sądze

Gość bo ja sie umówiłam
*strata

Gość htyrt6ry5
tak, zrobić zdjęcia, taką sesje a potem strofowac dzieciaka przez najblizsze 40 lat wyciagajac przy kazdej uroczystosci jego zdjecia i jeczec jaki to dzieciak cudny byl. rodzicielska niehumanitarna akcja znecania sie nad dzieckiem

ja stracilam wiare w fotosesje ja po sesji i tak fotograf robi korekty na kompie, a co do papieru to wydrukowac mozesz kazde zdj na lepszej jakosci w studiu foto,tak samo jak zrobic efekty sepia czy postarzanie i inne bajery twoja sprawa jak ci sie chce to rob;]

my niedawno bylismy na takiej sesji i za 5 zdjec zaplacilismy 70zl :) czyli niedrogo :) jetesmy bardzo zadowoleni i teraz bedziemy dziadkom dorabiac :)