Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magi z konca ziemi

Czy Was faceci tez tacy sa??

Polecane posty

Gość Magi z konca ziemi

Przykladowo ostatnio mielismy rocznice swoja bycia razem. Nie jestesmy jeszcze narzeczenstwem.I chodzi mi o to ze on o wszystkim mowi mamie co mi kupuje na takie okazje...ostatnio kupil mi pierscionek...nie musial przeciez jej tego mowic...tak samo to ze zabral mnie na obiad do restauracji i do kina...nie lubie jak jego matka przybiega do mnie i mowi w stylu"no pochwal sie co dostalas" To nasze swieto i nie musi nikt inny wedziec o tym co dostalam..jakbym chciala to bym sama sie pochwalila....On do mnie dostal bielzine...nie jakas atam erotyczna...poprostu troszke inna od tej co on nosi...bardziej hmm....modna...No i on sie mnei pyta gdzie on ma schowac ta bielizne bo przeciez mama jemu pierze ta bielizne. Mowie mu ze gdyby od dawna sobie sam pral bielizne to nie mialby takiego problemu...A on ze nawet to wtedy widac....No tak ale wtedy matke juz nie powinno interesowac jaka bielizne on nosi...

Gość Magi z konca ziemi
To co mam mu powiedziec zeby wkoncu zaczal sam prac bielizne??Kiedys mu o tym wspomnialam a on do mnie ze po co skoro mozna wszystko do pralki wrzucic i sie wypierze...Jak mam go przekonac??Bo dla mnie to jest wlasnie takie trzymanie sie mamusi i bycie co za tym idzie maminsynkiem

Gość Magi z konca ziemi
no i zeby nie mowil mamie wszystkiego vo mi kupuje i gdzie mnie zabiera

Gość fb dknl
no kurrwa jaki problem na skalę światową :D problem z gaciami kto ma je prać :o jestes tak samo pojebana jak ten twój szczyl :o

Gość Magi z konca ziemi
tyle ze ja widze ze on do konca taki nie chce byc tylko mamusia jego taka jest ze wszystko musi wiedziec:o

Gość Magi z konca ziemi
No smieszny problem...ale po czasie takie cos wkurza

Gość Magi z konca ziemi
to mi powiedzcie tylko co mam jemu powiedziec na stwierdzenie"pralka jest od tego zeby prac"

Gość Chopok
niech se ogoli jajca przedszkolak jeden

Gość Magi z konca ziemi
23:o

Gość Magi z konca ziemi
no bo pierze w pralce poprostu z innymi:o

Gość
Pralka pierze a nie matka,chyba że mu gatki w rękach pierze :o

Gość daniello27
FACET to zdecydowanie za duze slowo. ty masz dzieciaka ,chlopczyka, maminsynalka. nie obrazaj prawdziwych facetow... ujmujesz im, tzn nam :P

Gość Magi z konca ziemi
i jak przy wyjmowaniu i wieszaniu zauwazy ze sa jakies nowe to sie bedzie pytac co to itp itd

Gość radenkaaa
Bo Ty masz chłopca, a nie faceta. Mój jest odpowiedzialny i samodzielny :)

Gość ibjinkkjn kmn.knjm jm
to niech powie że sam sobie kupił :o

Gość Magi z konca ziemi
Nie no kupic sobie moze ale chodzi o te jej zjebane pytania:o

Japierdole to ja mam 19 lat i mama nie pierze mi bielizny co najmniej od 6 roku życia :D. Ty masz chłopczyka z przedszkola a nie faceta. Ja bym nawet się wstydził swojej dziewczynie powiedzieć że mi mama pierze majteczki lub skarpetki.

Gość mojemu mama prała gacie
praktycznie do slubu czyli do 27 roku życia i absolutnie stwierdzam że nie jest maminsynkiem, teraz raz on pierze raz ja i nie ma z tym większych problemów. Powiem więcej, matka mu kupowała bieliznę do póki nie miał kasy czyli do końca studiów w wieku 26 lat, wiem niezbyt to dobrze brzmi ale jest normalnym facetem i tu na prawdę nie nadużywam słowa "facet", niejedna chciałaby miec takiego męża. Z jego rodzicami nie mam najmniejszych problemów bo jak przyszedł czas to potrafił się odciąć. Co do wstydzenia się majtek to faktycznie jakieś felerne jest, ja mojemu czasem kupowałam jakies smieszne gatki ale nie chował ich przed matką. rozumiem jakby stringi czy coś w tym stylu to może być krępujące ale normalne gacie. A rozmawienie z matką o tym wszystkich pierdołach faktycznie nieciekawie wróży.