Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebiczko

facet i makijaż?

Polecane posty

Gość bebiczko

To nie jest żadna prowokacja. Poznałam faceta, mamy się ku sobie, ale wszystko powoli się rozwija. Dziś w pracy miał mieć robione zdjęcie grupowe z resztą załogi do jakiegoś folderu, mniejsza o to gdzie. Ale zszokowało mnie to, że zrobił sobie w tym celu makijaż, normalnie nałożył puder w kremie. Potem mi się przyznał, że maluje się na większe wyjścia. Naprawdę to nie jest prowokacja. facet ma 35 lat.

Gość Chopok
a on kto , czekoladziarz ????

Gość wilkołaczka śliczna
To w takim razie żaden facet, tylko C I P A! Ja kiedys kręciłam z kolesiem, który tuszował sobie pryszcze korektorem (miałam wtedy jakies 14 lat). Bylismy ze sobą krótko, a po jakims czasie od zerwania okazało się, że on jest gejuszem :)

Gość a ładna cipcia z niego
???

Gość skłonnosci gejowskie
jak nic!nawet może zamaskowane i nie do końca uświadomione!zabawa jeszcze przed tobą...

Gość stdlib
mnie kiedys kumpel poprosil o pozyczenie swojej pomadki ochronnej, bo usteczka mu spierzchly, a na zajeciach wyjal pilniczek do paznokci i regulowal ich dlugosc... bylam w szoku :(

Gość bebiczko
Normalny facet, inteligentny, dowcipny, pracujący na stanowisku. A tu taka niespodzianka. Jestem w szoku do teraz. Zastanawiam się co jeszcze wyprawia. Wosy farbuje, tuszuje rzęsy? Jakoś mnie odrzuca a był dla ideałem:(