Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tllennkowa

żyć mi się odechciało, a tak było super

Polecane posty

Gość Tllennkowa

Ostatnio z facetem układało nam się naprawdę super, dzis weszłam na jego pocztę zeby ściągnąć sobie materiały do szkoły, bez jego zgody, jestesmy razem rok, nie spodziewałam sie tam niczego zlego. A tam korespondencja z dziewczyną, którą kiedyś wybrał wybierając między nią a mną, wybrał ją, fakt nie bylismy jeszcze wtedy w związku, to były takie początki spotykanie się. Pisze do niej na tej poczcie, ze czasem mysli o niej, ale nie śmie pisać, i ostatnie zdanie " Prosze pisz, jesli tylko mozesz"

Gość Tllennkowa
Tak jak pisałam chciała ściągnąć sobie materiały do szkoły

>>Tak jak pisałam chciała ściągnąć sobie materiały do szkoły i do tego musiałaś przejrzeć mu wszystkie maile? :o

Gość Tllennkowa
A gdzie jest napisane że wszystkie? to była najnowsza wiadomość na poczcie, a jak zobaczyłam jej imię i nazwisko to az zdrętwiałam.

Gość hejjjj
Nie naskakujcie na ta dziewczyne! Czy to ona jej wina, że facet ją oszukuje?? Postawcie sie lepiej w jej sytuacji!!

Gość pogadaj z nim
..mialam dosc podobna sytuacje i powiedzialam otwarcie ze widzialam..afera byla niezla...powiedzialam ze odchodze..poszedl po laske i przy niej błagał ze mnie kocha i to sie nie liczy i wogole ( bylismy ze soba jakies 3 miesiace).......bla bla bla...pół roku sie starał o mnie...teraz jestesmy po slubie:) telefon...poczte..sprawdzam czasami...on nawet nie wie:) aha...tez mu wywinelam podobny numer:P i tez to wykrył...prawie sie poryczał....

Powiem ci tak no nie ładnie zrobiłas a ten cwel co cie od k*** wyzwał niech wraca do mamusi. A co do tego o poprzednich miłościach się nie zapomina trudno, takie jest życie. Wiesz ile razy dziewczyna mnie pytała czy myśle o poprzedniej. Zawsze mówiłem NIE a myslałem TAK Ale i tak było wszystko ok i do niczego nie doszło. To co że se pisze narazie możesz go kontrolować maszdostęp wejdz za tydzień i zobacz. Jak go na czymś złapiesz za jakiś czas jak przyjdzie do domu powiedz mu że zostawił fajnego e-mila na poczcie. I niech ci wytłumaczy o co chodzi.

każdy ma jakieś swoje tajemnice i na huj mu się wpierdalasz? jak by chciał ją to by do niej poszedł. A tak naprawdę nie wiesz o czym rozmawiali więc to są tylko zazdrosne domysły.

Gość Tllennkowa
Sama nie wiem, czy przesadzam, czy nie panikuje, czy to poważne...

Gość Tllennkowa
Kozi93 to nie jego jakas wielka miłość tylko wielkie zauroczenie, któro trwało moze pare tyg a widzieli się pare razy. A pojechac do niej to moze by i pojechał, ale jak narazie wyjechała na studia i musiałby pół Polski przebyć

Gość Tllennkowa
a jego zachowanie o czym swiadczy?

Gość Tllennkowa
Do dupy to wszystko

Gość Tllennkowa
Dziewczyny poradzcie co zrobiłybyscie na moim miejscu? Przyznawać sie ze wchodziłam na pocztę?

Gość Tllennkowa
Pomózcie prosze

Gość Pogadajcie szczerze a będzie d

Gość Tllennkowa
Nikt nie był w takiej sytuacji?

Gość To poważne
To znaczy, że czegoś mu brakuje w waszym związku a on szuka odskoczni, adrenaliny. Porozmawiaj z nim szczerze jeśli to potraficie. Nie jestem za przeglądaniem cudzej poczty ale w związku nie powinno byc tajemnic szczególnie akich, gdzie występuje ktoś trzeci.

Gość Tllennkowa
Ale przyznać się że grzebałam na poczcie?? powiem szczerze, ze hasło na jego pocztę mam od bardzo dawna alenigdy prędzej na nią nie wchodziłam, również bardzo cenię prywatność

Gość To poważne
Trudno albo po prostu nic nie mów i czekaj, albo po prostu szczerość za sczerość. Jeśli coś kombinuje to będzie się ukrywał lepiej ukrywał ale nie zdziw się jeśli się oburzy i na ciebie obrazi, że przeglądasz mu pocztę.

również bardzo cenię prywatność :) Pewnie :D Zreszta ten topik obrazuje doskonale twoje poszanowanie do prywatności ;) no bo przecież własny adres mailowy w naszych czasach to sprawa nie do przeskoczenia , zwłaszcza dla młodych ludzi :P

Gość Tllennkowa
Raczej przemilcze, wiem, ze na tym punkcie jest wyczulony... a napewno nie przyzna sie do błędu, jak mu wyznam prawdę...

Gość Tllennkowa
Regres przecież nie ma ludzi świętych Tobie zapewne też nie raz zdarzyło się zrobić jakies świństwo

Ja bym postawiła sprawę jasno. Trudno przyznałabym się że widziałam tego maila, a później bym po prostu zapytała - Ci jest grane? To nie musi być nic złego, ale powinnaś mu uświadomić, że to nie jest dla Ciebie za fajne. Jeżeli powie, że to są niezobowiązujące maile to po prostu zapytaj wprost " po co do niej pisze?" "czego od niej chce?" i na odwrót jaki ona ma w tym cel. Ja powiem szczerze ze swojej strony, że ja bym się nie zgodziła na kontakt chłopaka z byłą lub z dziewczyną z którą się po prostu spotykał. Nie i tyle. Zrobisz jak uważasz. Ale poznasz też jego reakcję. Jeśli będzie się upierał, że nadal będzie miał z nią kontakt i będzie tego bronił to też nie za fajnie. Bo sorki ale w tym wszystkim to Ty powinnaś się liczyć. Ciekawe czy on byłby zadowolony jakbyś utrzymywała z jakimiś swoimi poprzednimi facetami kontakt mailowy i oczywiście o ukrywała...

Tobie zapewne też nie raz zdarzyło się zrobić jakies świństwo" pewnie ze tak , nie ma ludzi doskonałych ... Ale co jak co , nigdy nikomu w żaden list , telefon czy w skrzynke pocztowa bez zgody własciciela nie zajrzałem ... I własnie w przeciciwieństwie do ciebie śmiało mogę powiedzieć ... Szanuję cudzą prywatność :)

ale jak się ma szacunek do czyjejś prywatności do faktu ,ze ktoś tu nadużywa sobie za plecami partnera- co ma jedno do drugiego?

Gość to powazne
To ma się tak, że skoro masz taki szacunek do poczty czy telefonu to miej tez do drugiego człowieka i go nie oszukuj i nie knuj za jego plecami. Skoro nie masz szacunku do osoby to ona ma szanowac Twoja prywatność, która jest nieuczciwa??