Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa a.k.a zwariowana

jak podniecić?

Polecane posty

Gość ewa a.k.a zwariowana

witajcie dziewczęta i chłopcy :) dziewczyny , jak podniecacie swoich chłopaków przez esy , spotkaniami sam na sam , co robicie .. chłopcy , co was podnieca ? mam nadzieję , że mi pomożecie .. bardzo mi na tym zależy .. z góry dziękuję Ewa ;*

Gość L.enkaa
Gdy siedzi,stoje przed nim na tyle blisko by miec pomiedzy kolanami jego kolano, z tej pozycji siadam na niego okrakiem. Gdy lezymy glaszcze go po brzuszku lub wzdloz kregoslupa. Wkladam rece do jego kieszeni. Pobudzajaco dziala ladny zapach,zalotne spojrzenie,usmiech..itakie tam. Ladna bielizna,skromne lecz podkreslajace atuty ubranie. Drobne pocalunki,a to w uszko w oczko,w brzuszek.ramie.. Wspolne jedzenie,karm go dotykajac jego warg,

Gość wierna suka swego pana
ja nie musze duzo robic:P

Gość Wierna suczko
Ale lubie jak powoli zaczyna miec na mnie ochote. Sciagnac gacie to nie sztuka

Gość Wierna suczko
Ale lubie jak powoli zaczyna miec na mnie ochote. Sciagnac gacie to nie sztuka

a kto powiedzial ze ja gacie sciagam? dla mnie nie jest trudem rozpalenie mojego faceta w eskach daje do zrozumienia na co mam ochote, nie mowiac tego doslownie, kiedy jestesmy razem robie mu masaż, delikatnie całuje po szyi, w okolicach uszu,po brzuszku, moj mezczyzna ma z tyłu dluzsze wlosy i bardzo na niego działa głaskanie pod wlos, pozwalam sie calowac, ale nie dotykac...wiem ze tego chce i to czekanie kiedy pozwole podkreca

Gość L.eena
No o takie podkrecanie atmosfery mi chodzi.. Normalnie gdy mowie ze chce jest gotowy po kilku minutach, ale gdy daje drobne znaki jest przyjemniej

faceci uwielbiaja zdobywac tak na prawde a nie jakies łatwe laski co na dzien dobry gacie sciagaja

Gość Do Fdsd
Krępujace.. W kontekście: figura..

Gość Ja mam cos z faceta
Lubie inicjować wtedy jestem naprawde rozpalona. Gdy to on zaczyna nie mam takiego poweru