Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsmutniejsza panna mloda

nie zaproszę ojca ani na ślub ani na wesele

Polecane posty

Gość no tak licze sie tylko ja
wszyscy maja byc na moje zawolanie itp. mon cherii i co pokazalas? tylko to, ze nie jestes lepsza od ojca. Ale on przynajmniej zrozumial swoj bład mimo, ze nie chcesz mu wybaczyc...ty natomiast ze swoją nienawiscią okazujesz sie słabiutkim czlowiekiem

no właśnie mon, on ominąła etap, w który potrzebowałam żeby mnie przytulił, wziął na kolana. Teraz już od tego mam chłopaka, więc za pozno troche :(

Gość mon cherri
Najpierw z nim porozmawiaj na spokojnie, wylej swój ból. Po jego reakcji będziesz wiedziała, czy jest godzien zaproszenia, czy też nie.

Gość mon cherri
Kochana ja mam tak samo :( Tatuś się znalazł, jak mama odkryła jego koleżanki w telefonie. Ale po co mi on teraz? Mam faceta, który nauczył mnie uczuć.

Gość ojojojojojokj
jakasc ty biedna, pokrzywdzona ...poglaskac cie po głowce? juz ci lepeij? wszyscy sa zli tylko ty jedna dobra, idealna i nigdy nie popelniajaca bledu. zeby kiedys w przyszlosci twoje dizeci nie mialy o cos do ciebie zalu mimo iż ty staralabys sie jak mogla wypelniac dobrze obowiazki rodzica. Im tez kiedys sie bedzie moglo wydawac, ze niewystarczajaco im sie posiwecilas:P

Gość robicie sie juz zalosne
z tym wylewaniem zółci - wy pewnie nigdy zadnych bledow nie popelnilyscie.

Gość mon cherri
ojojojojojokj Jestem ciekawa czy być tak samo pierdolił/ła gdybyś miała taką sytuację w domu ;)

Gość mon cherri
Owszem, każdy popełnia błędy. Ale te każdy za nie płaci ;)

Gość ojejejejejj
dwa ostatnie posty to znowu ta sama rozzalona kobitka. Bidulko, moze to ciebie poglaskac?

Gość mon cherri
Jasne, tylko nie po grzywce, bo utłuścisz.

Gość do mon cheri
tobie sie wydaje, ze oprocz was wszyscy tu mają kolorowe zycie? tylko was zycie doswiadczylo? mylicie ise! wiele osób dostało niezlego kopa od losu ale nie palaja nienawiscią. Oceniasz innych podlug siebie? Dla ciebie jest nie do pojecia, że mozna komus wybaczyc krzywdy?

Gość do ojejejeje a to
znow ty pod wieloma nickami?:D

Gość rozzalone to wy jestescie
autorka, mon cheri i kilka innych :classic_cool:

do: do mon cheri: powiedz mi w jaki sposób można wybaczyć komuś, komu wydaje się że żadnego błędu nie popełnił? Zdaniem którego wszystko jest ok, mimo iż zniszczył ci życie? Przecież żeby mu wybaczyć, to musiałby chyba najpierw zrozumieć, że ten błąd jednak popełnił, czyż nie? :O

Gość mon cherri
Gdzie się wyraziłam, że każdy ma różowo, a ja mam najgorzej? Proszę o cytat, jak już tak twierdzisz ;) Nie wzięłaś / wziąłeś pod uwagę tego, że każdy jest inny ? Niektórzy są w stanie wybaczyć zdradę , a inni wywalają za nią partnera z domu. Uważasz, że takie coś można usprawiedliwić? Można usprawiedliwić zdradę? Można usprawiedliwić brak zainteresowania dzieckiem? Tylko w weekendy i to nie wszystkie? To naprawdę bardzo boli i ja się autorce nie dziwię.

Gość o to jest dobreeeeee
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość dziewicza 25letnia
do mon cheri tobie sie wydaje, ze oprocz was wszyscy tu mają kolorowe zycie? tylko was zycie doswiadczylo? mylicie ise! wiele osób dostało niezlego kopa od losu ale nie palaja nienawiscią. Oceniasz innych podlug siebie? Dla ciebie jest nie do pojecia, że mozna komus wybaczyc krzywdy? a za kogo Ty sie masz zeby pouczac innych???? Kazdy zyje jak chce i juz

Gość nie myl usprawiedliwienia
z wybaczeniem!

Gość ty tam dziewicza
a sama co robisz jak nie pouczasz na tym topiku?!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość dziewicza 25letnia
Jak ktos nie ma w sobie godnosci i wybacza za duzo to juz jego problem i niech sie takie osoby nie czepiaja normalnych. Bo zdrową reakcją jest odczuwanie zalu do kogos kto skrzywdzil i gniew, gdy krzywdziciel idealizuje sam siebie.

Gość taaa juz nie ma godnosci
uczucie żalu jest czyms naturalnym ale wybaczenie przynosi ulgę przede wszystkim nam samym. lepeij sei mscic i pielegnowac w sobie nienawisc? dopiero to jest "godność" nie ma co.

Gość dziewicza 25letnia
ty tam dziewicza a sama co robisz jak nie pouczasz na tym topiku?! Ja tylko POUCZAM POUCZAJĄCYCH :classic_cool::classic_cool:

Gość Też sie dołączam
:D . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość dziewicza 25letnia
uczucie żalu jest czyms naturalnym ale wybaczenie przynosi ulgę przede wszystkim nam samym. lepeij sei mscic i pielegnowac w sobie nienawisc? dopiero to jest "godność" nie ma co. miedzy nienawiscia a obojetnoscia jest roznica:o

Gość też sie dołaczam

dzieki wam, ze mnie rozumiecie

Gość ta rozumiemy cie
:D:D:D . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość efrgthg
przeczytałam tylko pierwszy post i powiem Ci tyle, że wynika z niego że jesteś jeszcze niedojrzała emocjonalnie wiec może i ze ślubem poczekaj?? zrobisz z tego ważnego dnia szopkę i tyle z tego będzie dobrego