Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anika....

ibutik buty oszuści?

Polecane posty

Gość Anika....

Znalałam buciki od Louboutina za 130zł.Już nieważne czy markowe czy nie , ale Nie wiem co o tym sądzić wydaje mi się że to naciągacze bo chcą tylko kaskę na konto a nikt normalny nie sprzedałby za tak małe pieniądze markowych obuwi. Jednak po za pytaniu "dlaczego takie tanie" sprzedająca dosyć sensowny powód mi podała. Zatem pytanie... czy ktoś miał doczynienia z taką sytuacją? czy skorzystał z oferty takiej ?? prosze o opinie bo niestety niekiedy sa takie okazje

Gość no zgodzę się że
niestety okazje na takie markowe obuwi są ale marek to akurat w pepegach gustuje

Gość dfsgsdf
uważaj bo nawet podróbki można kupić za cenę markowych :D teraz tego wszędzie pełno

Gość Anikkkkaaa.a..
no i niestety przez tych oszustów nie można wychwycić perełek. ale czy ktoś miał już styczność z takimi ludzmi?

Gość mfmzff
Popieram!! sama chciałam kupić buty piękne kozaczki ale boje się że nie zobacze ani butów ani pieniędzy

Gość Kaarmeela
nie kupujcie u uzytkownika shindy - oszust ! wiecie co dostalam zamiast butow? smierdzacy szal i zuzyte japonki, blee to jest bezczelne

Gość gość
też jestem oszukana przez shindy, czy zgłaszała Pani sprawe na policji?

Gość gość
prosze uwazac na uzytkownika SHINDY-zlodziejka i wszystkich tych co wystawili jej pozytywne komentarze, prosze zauwazyc, ze wszystkie te komentarze sie powtarzaja u tych samych uzytkownikow, tzn. jeden drugiem wystawia, kilku zalogowanych uzytkownikow i kupuja tylko u siebie nawzajem? przeciez to niemozliwe jest, to jest jedna osoba, ktorzy dziala na kilka kont, oszukujac ludzi, po wplacie, zero kontaktow, transakcje najczesciej dotycza butow sportowych plus ubrania sportowe typu nike, adidas, zawsze nowe, w dobrej cenie, zawsze wplata na konto, nie wysylaja za pobraniem, sprawa jest na policji, prosze o zglaszanie sie wszystkich poszkodowanych.

To samo jest z kate-jordan. Ma podobnie z komentarzami- zwykła złodziejka! Niestety serwis nie reaguje na takie sytuacje...