Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

spóźniony okres

Polecane posty

Gość dropson123

WitAM dzieWCZYny MaM bardzo powaŻNY problem. W MieSIĄCU lipcie przez 3 TyGodnie spóźniał mi się okres, AZ w koncu go dostałam (W sierPNIU). W kojenYM miesiąciu (WRZESIEN) okres pojawil SIĘ JuZ noRmalNie. Natomiast w tym miesiącu, JuŻ od 7 DNi Mi SiĘ spóźnia ;(. Uprawiałam SEX z partnerek oczywiśćie w zabezpieczeniu, jedak od pewnego czasu mam dziwne objawy. StrasZnie Boli Mnie podbrzusze, czuję się napuchniĘTA oraz Miewam powiększone PieRSI. Czy Któraś z WAS może mi powiedzieć, dlaczego drugi raz w roku SPóźnia mi sięokres i co oznaczają te oBjawy ?

Gość prawdopodobnie od czerwca
jesteś w ciąży. Być może ciąża jest patologiczna. Koniecznie porozmawiaj z rodzicami i udaj się do ginekologa. Inaczej życie Twoje i dziecka może być zagrożone.

Gość stan zapalny pochwy

Gość Dropson123
Byłam u GInekologa we wrześniu i nic Nie STWIERDZIŁ. Robiłam Testy 2 razy i również nic nie wykazały. OStatnio przez 3 DNi okropnie bolał mnie brzuch tak, że nie mogłam sięruszać. Co to może BYĆ ?

Gość oooooNaaaaa
skoro ciąża wyluczona to jak la mnie masz jakieś zapalnie pochwy, narządów rodnych kto wie? albo zaburzenia hormonalne i organizm szaleje, stąd i bóle by mogły być i zawahania. Ale lekarz konieczny i badanie krwi i na grzybicę i ine zakazenia.

Gość dropson123
Mam ostatnio Typowe objawy okresu, JEDnak niestety się Ona nie pojawia. W ostatnim czasie bardzo dokuCZAł mi bół podbrzucha. Dosłownie zwijałam SIĘ Z bólu. Przyznam szczerze, że UpraWIAłaM sex ze swoim Partnerek w ostatnim czasie dość często

Gość stan zapalny pochwy
mam identyczne objawy, gdy mi sie przytrafia kiedyś myślałam, ze to cos poważnego i bałam się isć do gin. A tu tylko tabletki dowcipne i już ok. Idź, kup, zaaplikuj, okres wnet sie pojawi, ból zniknie!

Gość ftger
uważam, że masz torbiele na jajnikach

Gość ftger
no i oczywiście stan zapalny pochwy

Gość dropson123
I to może byćprzyczyna spóźnionego oKRESU ??

Gość jolka 30
czy masz jeszcze jakieś inne objawy?czy jesteś na coś może chora?czy badałaś się pod kątem tarczycy?

Gość dropson123
Nie badałam się w TeN Sposób. Ostatnio co prawda zaczęłam się czuć lepiej, JeDnaK dalej nie mam okresu :(

Gość dropson123
doTEGOmiewam Na Przemian napady ZIMNAiCIEPŁA....