Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalogujcie sie

mamy z allegro

Polecane posty

Gość zalogujcie sie

mam prośbę do mamuś które korzystają z allegro mają swoje konta kliknijcie i zalogujcie się za każdą opinię dostaje się punkty które można wymienić na nagrody:) Jeżeli nie chce wam się pisać opinii kliknijcie i zalogujcie się tak jak na allegro wtedy ja dostanę punkty. może w końcu na coś uzbieram:) Mamy pomożecie?? https://cokupic.pl/zaproszenie/michas_jaa

Gość derftyu
taaaa :O chciałabyś...

Gość zalogujecie sie
nie pasuje to sie nie udzielaj. ja prosze o pomoc mamy którym nie zależy na punktach

Gość gertruddddaaa
:O kolejna porażka :O na chooj to komu

Gość derftyu
będę się udzielać wyłudzaczko punktów :D

Gość zalogujecie sie
i mnie nie wyzywaj od wyłudzaczek punktów nie wyłudzam napisałam ze ja dostaje punkty jak się ktoś zaloguje a na pewno są mamy które mają to gdzieś te całe punkty itd. ja nie mam bo chciała bym coś w końcu wygrać jeszcze nigdy mi się nie udało:( a jak się zalogują to mi pomogą

Gość mam sie zalogowac jak na all
i bedzie inwigilacja???????????????????????

Gość gtbhtrghtgho
o ile wiem taka 'promocje' to oni traktuja jako spam a taki uzytkownik zostaje usuniety wiec moze zglosic to?

Gość zgłosić to oszustwo
trzeba podać swój nick i hasło z allegro, a potem mają dostęp do twoich danych, e- maila i nawet nr konta, jak masz podane

Gość zalogujecie sie
a to sobie zgłaszaj mam to gdzieś jeżeli komuś nie zależy może się zalogować a ja będę miała punkty a tu od razu wyłudzaczko po prosić o pomoc rodaka polaka skoro mu nie zależy może się zalogować a potem się dziwią że "polacy tacy są że jeden by drugiego zjadł za jakąś marną rzecz" właśnie widać jesteście po prostu śmieszni jak tu polegać na polakach?? niestety polska to naprawde "INNY" kraj

Gość zalogujecie sie
człoweku jakie oszustwo to jest partner allegro tam znają twoje dane czy sie zalogujesz czy nie wystarczy ze jesteś zarejestrowany/a na allegro

Gość nie chce mi się
a dlaczego ty masz mieć punkty za darmo kosztem mojego czasu ? sama sobie naklikaj :)

Gość zalogujecie sie
hehe kosztem twojego czasu hmmmm no może 2 min nawet nienie chcecie to nie i bądź tu dobry dla innych jak inni nie są dobrzy dla ciebie

Gość zalogujcie sie-jestes bardzo
nie mila-chiocbym chciala to nie pomoge ci

Gość a ja bym .
pomoglabym ale jestes tak bezczelna ze nie poswiece nawet 2 min...

Gość zalogujecie sie
nie miła bezczelana?? o co wam chodzi po protu wkurzają mnie ludzie którzy już od razu mnie posądzają a chcą żeby wszyscy im pomagali ktoś pros i pomoc jak jestem w stanie zawsze pomoge wiecie co przyro mi sie zrobiło że wiekszość osób na tym forum jest uprzedzona do ludzi myślą że jak mają kase to mogą wszystkich poniżać

Gość jak twoj temat ma sie do macie
macierzynstwa i wychowywania dzieci? odpowiedz logicznie to ci pomoge

oj co mi szkodzi zalgowalam sie prosze:) i nie przejmuj sie tu na kafeterii jest wiele osob ktore pluje jadem po prostu trzeba to olewac:)... fakt jedyny ze w zlym miejscu zalozylas temat bo bardziej by pasowalo na ogolnym niz na ciazy i macierzynstwie:)

Gość zalogujecie sie
ponieważ tylko przeważnie tu zaglądam i wg. mnie są tu normalne osoby z kafe nie jakieś nastolatki co są najpiękniejsze, albo że ten ma za małego czy coś tam i myślałam że skoro zawsze jesteście chętne do pomocy to nie zaszkodzi wam się zalogować

Gość kjuyyumjkuyjhjkijuyjh