Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dori30

DLACZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wlasnie ogladalam program o Kazachstanie. Rycze jak bobr! Dlaczego ten swiat jest taki niesprawiedliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego Ci ludzie, dzieci musza tak cierpiec. Zdeformowane, leza na wersalkach przez cale swoje dziecinstwo. Rodzice rozpaczaja. Bieda i nedza !!!!!!!!!!!!!!!!! Kroliki doswatczalne armii radzieckiej - bomb atomowych! Czy nikt nic nie moze zrobic??????????????????????????? A wczoraj ogladalam o milionerach... maja po 20 domow na calym swiecie w najbogatszych mmiastach, kolekcje aut (1:1) poprostu prywatne pietrowe parkingi 300, 500 aut. Zlotr krany, dom - bagatela wiezowiec z kinem, klubem bilardowym, setka pokoi , ogrod z basenami i golfem...Oni kupuja zeby kupowac!!!!!!!!!!! Diamentowa torebka 25 .000 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego to ja nie jestem milionerka???????????????????? Wiedzialabym na co wydawac te pieniadze!!!!!!!!!!!!!!! BOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zenobia
bo sprawiedliwosci na tym wiecie nie ma i nie bedzie

Gość nie podniecaj sie tak mała

ja tez załuje ze nie mam kasy bo chetnie bym pomagała ile zleziw a tak co moge? dac bezdomnemu na bułke- ile to sę bułka nazywa ;( i te dziec w Etiopii z wydętymi brzuchami...żywe szkielety powleczone skra...płacze za każdym razem...jestem niewierząca więc pytam was wierzący...to jest ten Bóg? To ja dziekuje