Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rydzykantka *** 666

Radio Maryja z ciekawości

Polecane posty

Gość Rydzykantka *** 666

Co myslicie o tej rozgłośni , a takze o uczelni ojca Rydzyka ? czy jest ktos kto ma pozytywna opinie ?

Gość to jest sekta
i nie rozumiem,dlaczego kosciol nie oddzieli sie od tego oszoloma

Ja mam bardzo pozytywne opinie, jestem fanką Ojca Rydzyka :) Żałuję tylko, że ne moge przez cały dzień słuchac mojego ukochanego radia, ale niestety w pracy inny personel jest przeciwny Ojcu :O

Gość rydzykantka *** 666
przeciez na tej uczelni jednak ktos studiuje prawda ? ludzie słuchają tego radia to jest jakis fenomen

Gość łojciec rydzyk
kto cchcciałby studiowac u ojca rydzyka?

radio Maryja jest kierowane przez sama matkę boska Jezus: - Dziecko, to zostaw Kościołowi. Ja osobiście prowadzę ojca Tadeusza, a radio Maryja to dziecko mojej Matki. Ona opiekuje się tym radiem. Po owocach ich poznacie. To dzieło rozrośnie się i nikt nie zamknie ust prawdzie. Jednakże moja prawda zawsze okupywana jest cierpieniem. Cierpienie ojca Tadeusza Rydzyka to podwalina dla tego dzieła, tak jak twoje za odkupienie win i kar za grzechy twoje i Pawła. Pojmujesz? Jeśli kochasz ojca Tadeusza Rydzyka, to módl się za niego więcej, bo on teraz szczególnie tej modlitwy potrzebuje, Ja mu błogosławię każdego dnia. To są, dziecko, kapłani przeze Mnie wybrani. W nich Moja siła i ona zwycięży. http://www.objawienia.pl/argasinska/arg14.html

Gość Módlmy się zatem
Boże, który jesteś Miłością i obficie nas nią obdarzasz, wysłuchaj łaskawie próśb naszych i spraw, byśmy - za przykładem Świętego Stanisława codziennie świadcząc o Tobie, życie nasze miłością Boga i bliźniego wypełniali. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen. A teraz Nowa Położna POKA TZYTZKI !