Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjaciółka Przyjaciela

Zazdrość chłopaka

Polecane posty

Gość zenek3453
...i mówi, że jesteś śliczna. Jeżeli mówi to, gdy nie pytasz o swoją urodę to na pewno jest to tzw. podryw długodystansowy na "przyjaciela". Nie dziwię się twojemu chlopakowi, że mu nie ufa. Kobieta i mężczyzna zawsze pozostaną sobą.

Gość dfgdgfegfer
agaagusia- to ty nie masz zielonego pojęcia co to jest toksyczny związek. Jeśli facet zabrania kontaktu ze wszystkimi innymi facetami, to już jest toksyczna relacja. Piszesz, że twojemu mężowi przeszkadza, ze masz internet i może uważasz to za normalne? Jeśli tak to szczerze współczuję ograniczenia umysłowego.

Gość zenek3453
... chyba , że są rodziną.

Gość zenek3453
Nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną , która nie jest dla jednej ze stron tylko przyjaźnią.

Gość o matko.....
>gdy moj facet dowiedzial sie ze pisze z jakims znajomym to niedosc tego ze dostalby szalu to jeszcze by mi laptopa rozj**ał...nie dziw sie ze jest taki zazdrosny...to normalne zachowanie spoko, moze dla ciebie jest normalne cytuje...rozjebac komputer bo dziewczyna pisze ze znajomym... no coz ludzie miewaja rozne problemy ze soba jak widac... to jest normalne zachowanie??? ludzie, gdzie wy zyjecie? kobieta ma przyjaciela od wielu lat, ktory jest dla niej jak brat i ma z nim urwac kontakt bo jej facet ma z tym jakis dziwny problem? a jak poczuje sie zagrozony tym, ze za duzo czasu spedza rozmawiajac z bratem lub przyjaciolkami to tez ma grzecznie tylko przytaknac i urwac kontakt? to jego problem i on powinien cos z nim zrobic... jesli czuje sie zagrozony tym, ze ona ma przyjaciela...

Gość o matko.....
> Nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną , która nie jest dla jednej ze stron tylko przyjaźnią. bzdura! przyjazn miedzy dwojgiem ludzi roznej plci, ktorzy znaja sie wiele lat...jest tak samo mozliwa jak przyjazn miedzy bratem, a siostra...

Gość zenek3453
Wyobraź sobie dziewczyno przyjaciółkę twojego chłopaka, która wie o nim więcej niż ty. Wytrzymasz ? Zgadzam się. Nie.

Gość o matko.....
> to na pewno jest to tzw. podryw długodystansowy na "przyjaciela" :D :D :D taa.... a gdyby on teraz mial dziewczyne to na pewno tez bylby podryw na "przyjaciela" ....tylko taki bardzo przyszlosciowy, zaplanowany na iles lat do przodu ;)

To co Ty proponujesz Agusia jest ejszcze gorsze, bo to jest oszukiwanie, ukrywanie czegos, czyli jakby odkryl to daałoby mu do myslenia ejszcze więcej. A ja nie mam czego przed nim ukrywac. Myśle, ze Twoj maz jest po prostu furiatem. Dobra, Panowie. Jezeli tak twierdzicie, ze to jest 'podryw dłygodystansowy na przyajciela' to dlaczego opowiada mi o swojej nieeszczęsliwej miłości? Przzeciez to bez sensu. Możliwe, ze z ejgo strony to nie ejst do konca takie niewinne, ale z mojej tak...

Zenek, u nas akurat taka sytuacja nie wystepuje. Przyajciel nie zna mnie lepiej od chłopaka... Gdyby było inaczej to faktycznie byłoby cos nie tak...

Gość o matko............
>Wyobraź sobie dziewczyno przyjaciółkę twojego chłopaka, która wie o nim więcej niż ty. Wytrzymasz ? Zgadzam się. Nie. a kto mowi, ze przyjaciel/przyjaciola wiedza wiecej od partnera? mozna miec dobra i bliska relacje z partnerem, a poza tym czasem rozmawiac o czyms z przyjecielem to sie nie wyklucza :) tak samo jak relacja z przyjaciolka :) > Kobieta i mężczyzna zawsze pozostaną sobą. owszem ale zazwyczaj danej kobiecie podoba sie tylko jakas tam wybrana grupa facetow, a danemu facetowi kobiet czasem dwoje ludzi zwyczajnie jest jest w "swoim typie" i nie mam miedzy nimi tego czegos...co mogloby doprowadzic do bycia razem.... jesli by mieli byc razem to chyba czasu juz bylo dosc, wiec o co tu byc zazdrosnym?

Gość zenek3453
O matko ... to ty jesteś albo ta ładniejsza. Mogłem mieć wiele przyjaźni w życiu... bratnie dusze itp ... Niestety, musiałem być szczery, albo sama szczerość dopadła mnie.

Gość o matko.....
>O matko ... to ty jesteś albo ta ładniejsza. Mogłem mieć wiele przyjaźni w życiu... bratnie dusze itp ... Niestety, musiałem być szczery, albo sama szczerość dopadła mnie. o czym ty mowisz? bo sorki ale ciezko sie polapac :p

Gość zenek3453
A wiedzą wiedzą. W końcu to przyjaźń a nie zwykłe koleżeństwo. Kobiecie , albo facetowi podoba się wybrana grupa.... Może RH+ co ? Totalna bzdura.

Gość o matko.....
o matko, chodzilo mi tylko to, ze nie kazda kobieta ci sie podoba i jest dla ciebie seksualnie atrakcyjna, prawda? tak samo dla kobiety nie kazdy facet jest... czasem po prostu oboje z przyjaciol nie sa dla siebie atrakcyjni pod tym wzgledem, proste? ;) mialam wiele lat dobrego przyjaciela i byl dla mnie po prostu jak brat :) na szczescie oboje mielismy rozsadne "drugie polowki" i nigdy nasza przyjazn nie byla dla nikogo problemem jego dziewczyny lubily mnie, moj facet lubil jego i problemu nie bylo :) >W końcu to przyjaźń a nie zwykłe koleżeństwo. no i co w zwiazku z tym?

Gość zenek3453
... Albo jedno, albo drugie. To jest prawo natury i nie zmieni go żadna filozofia. Nawet ta najbardziej "coool".

Gość o matko.....
przeciez jakby autorka watku chciala byc z tym przyjacielem to juz dawno by z nim byla... jednak woli byc ze swoim facetem, to czemu do diabla jemu tak ciezko w to uwierzyc? :p dobranoc :)

Gość facecia to jednak mają
nasrane w tych swoich durnych łbach. :o

Gość o matko.....
> ... Albo jedno, albo drugie. To jest prawo natury i nie zmieni go żadna filozofia. czyli albo co albo co? bo przepraszam ale do mnie to nie trafia :p ze co...niby facet chce sie kochac z kazda kobieta, a kobieta z kazdym facetem? to niby to prawo natury ,czy co :p

Gość agaagusia
wiem ze to niejest dobry pomysl,moze gdyby on go poznal to by zmienil zdanie,co?

Gość o matko.....
ja mysle, ze to akurat jest niezly pomysl :) zawsze nieznane ryzyko wydaje sie wieksze :)

Gość zenek3453
Przyjaźń to nie jest zwykłe koleżeństwo. To tajemnica. Przyjażń to śmierć i życie. A to niestety już przeszkadza w związku. Chyba,że ten związek to jest tylko umowa. Jesteś moim mężem ? Skoczysz za mną w ogień, czy za powierniczką wszystkich swoich tajemnic, życia i śmierci ?

Gość agaagusia
no wlasnie...moglby sie przekonac ze naprawde niema powodow do zazdrosci,no bo jesli to nie pomoze to ja niewiem co innego by moglo pomoc

Gość zenek3453
... A przepraszam to on go nie zna ? O ku..a ! Bez komentarza.

Gość agaagusia
zenek ale ty pieprzysz:)

Gość o matko.....
>esteś moim mężem ? Skoczysz za mną w ogień, czy za powierniczką wszystkich swoich tajemnic, życia i śmierci ? :D a wybierasz czy skoczysz w ogien za przyjacielem tej samej plci co Ty, siostra, bratem, matka, babcia czy partnerem? :D sorki to co, w bedac w zwiazku obie strony musza zakonczyc wszelkie przyjaznie, dowolnej plci? :D

Gość o matko.....
>A przepraszam to on go nie zna ? O ku..a ! Bez komentarza. nawet jesli go nie zna to co w tym takiego dziwnego gdy mieszkaja w innych miastach? dobranoc

Gość zenek3453
A co to ma do rzeczy ?