Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolves

jak poznac kiedy juz trzeba wyrzucic faceta ze swojego zycia?

Polecane posty

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
W to nie watpie wolves ze go kochasz, ale patrzac na to obiektywie to chyba on nie kocha Ciebie...

mysle po prostu ze ciezko zerwac zwiazek ktory dlugo trwa na podstawie jakiegos kawalka mejla..ale skad wiedziec kiedy zerwac?

Gdy sie nie ma zaufania-WTEDY

dzieci to mamy :-) on swoje i ja swoje :) i wiecej zadnych juz dzieci :-) tym trudniej bo to kolejny nasz zwiazek i bagaz na plecach dzwigamy spory

To tym bardziej... Nie mieszjacie w glowach dzieciom. Prawda jest taka, ze w takich zwiazkach to dzieci najbardziej cierpia, bo najbardziej sie angazuja.

ale mysle ze moze to moja jaks paranoja i chore mysli.. czy wy byscie nabraly podejrzen czytajac slowa: doslownie z mejla wklejone: Sprawy doktoranckie ok, az za dobrze nawet, wiec musze sie po trochu wycofywac , wiesz jak to jest..

Gość jajca kielbasa
to wy po rozwodach obydwoje?dobrze zrozumialam? no to powinnas jakies doswiadczenie miec ,nie? Moim zdaniem lepiej zyc samemu w spokoju niz w wiecznej udrece z kims z czasem poznasz kogos kto na ciebie zasluguje,nie mozesz miec strachu przed byciem sama,bo ten strach prowadzi zazwyczaj do zlych wyborow w zyciu :(

jejku skad wy tak dokladnie wiecie wszystko ;-) ja sie strasznie boje samotnosci niewiarygodnie

wolves masz ksiazkowe objawy mechanizmu obronnego. Wiem cos o psychologii czlowieka... Dlatego ja bym Ci radzila zakonczyc to.

Gość jajca kielbasa
rany ten tekst to mozesz na 1000 sposobow tlumaczyc ze boi sie ze pochlonie go ta praca i sie chce wycofywac powoli, tylko ze jak sie zacznie powoli wycofywac to w kocnu sie calkiem wycofa....wiec to chyba raczej nie moze te slowa byly miedzy innymi slowami?wtedy tekst zmienia sens i temat skoro mowilas ze ma jakas praktykantke i mial tel.od jakichs lasek to mysle ze twoje myslenie jest prawidlowe niestety :( bez sensu jest tak gdybac spytaj sie go , ze przez przypadek to znalazlas, ze chcesz wiedziec o co chodzi

Z jednej strony wiesz ze nie jestes z nim szczesliwa ani spokojna, i wiesz co CI zrobil. A zdrugiej sama sobie zaprzeczasz i wmawiasz, ze to pewnie sa urojenia i probujesz zapomniec o tym mailu i o tym ze zawiodl juz Twoje zaufanie wczesniej.

jak robie sobie palcowe to mi sie zwieracze zaciskaja w tylku, taki mechanizm obronny coby paluszka do dupy nie wsadzic

nie, to byla osobno napisana mysl, na zakonczenie mejla typu co u mnie slychac, w pracy to, inne rzeczy tamto a na koncu sprawy doktoranckie. laski od dawna nie dzwonily, od ok 2 lat jest czysty jak lza - a sprawdzam czasem - oczywiscie z braku zaufania

Po prostu chcesz byc szczesliwa, niewazne z kim byleby dazyc do szczescia. Tylko ze nie tedy droga. Nie z nim.

wiesz, tak faktycznie jest, szczesliwa bywam ale spokojna to chyba nigdy..z tym ze ja zawsze doszukuje sie zdrady u niego.. ale tak go kocham ze wszystko bym wybaczyla mimo ze boli..

Spozniles sie podszywie:P

Gość nie no bez jaaaaj
BUHAHAHA cos tam rozpierdalaja mnie takie osoby jak ty co sie naczytaly pseudo poradnikow psychologicznych i biora sie za udzielanie rad z dziedziny psychologii

wolves to nie jest normalne. Oczywiscie czasami trzeba wybaczyc, ale zawsze i wszystko???????????? Nie sadze by to dawalo komus szczescie...

Gość jajca kielbasa
ja gydbym mogla jeszcze raz decydowac ...... na twoim miejscu bym powiedziala facetowi ze chcesz przerwy i sie zastanowic, bo chcesz odbudowac zaufanie, zastanowic sie troche tak bym zrobila i pewnie bym plakala, histeryzowala, telefony , gadki , szmatki, ale bym nie wrocila, bo zycie w braku zaufania do drugiej polowy to koszmar to klatka z 1000 podejzen , to zagadki ktore cie wykanczaja psychicznie z czasem myslisz o tym ze sie zdradza nawet kiedy idzie do ubikacji zastanow sie nim bedzie za pozno za kazdym razem kiedy cos niby bylo wkurzalam sie , szukalam dowodow, potem sobie tlumaczylam ze przesadzam i ze nigdy by nie mogl, hehe, tacy potrafia klamac tak ze chyba sami sie gubia co jest prawda a co klamstwem

tylko jak to zrobic, jak tak z dnia na dzien podjac decyzje ze koniec, od dzis sie rozstajemy

Najlepiej od razu, i zajac sie czyms.

Na pewno bedzie bolalo, ale potem to juz tylko ulga i swiety spokoj.

oj to prawda..on sie zawsze bedzie wypieral. a po jakms czasie zaprzecza nawet ze taki ktos w ogole istnial ;-) niestety, robi to z cholernym wdziekiem i takim usmiechem..

Gość nie no bez jaaj
jesli kolezanka jest z tych podejrzliwych, to bedzie tak w kazdym kolejnym zwiazku. i problem nie lezy w zwiazku (chociaz moze i tez) ale raczej w niej. skoro nie ma jasnych dowodow zdrady.. to dla mnie sytuacja jest jasna. nie zdziw sie autorko jak w kolejnych zwiazkach bedzie tak samo

Na pewno sie nie zgodze z tym! Wolves jesli znajdziesz kogos kto nie kreci to na pewno bedzie ok.

Gość jajca kielbasa
tacy potrafia przespac sie z laska po pracy , potem zaraz wrocic szybko od domu i zrobic swojej kobiecie masaz stop , calowac i kochac ja bez granic,nie uslyszysz tel, smsa, maila, tacy kolesie maja swoje sposoby, a ty tylko czasami cos podejzysz kiedy koles sie zapomni i palnie cos co mogloby go wkopac jestes szczesliwa, ale z czasem ci to szczescie gdzies zacznie uciekac bo podejzenia i dziwne sytuacje tak cie obrosna ze nie bedziesz sie potrafila z tego wyplatac

Prawda jest taka, wystarczy raz zawiesc zaufanie i mozna go juz nie odbudowac. A jezeli ktos raz cos zrobil, to bedzie robic to nadal.

ja jestem z gatunku tych naiwnych do granic glupoty. po prostu stracilam do niego zaufanie, nie moge go odbudowac, zapomniec, sprawdzam mejle, szukam..chcialabym z tym skonczyc naprawde. byc moze doszukuje sie rzeczy nieistniejacych. ale kiedys tak nie bylo, mialam 100% zaufania. i bylam naprawde z nim szczesliwa