Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolves

jak poznac kiedy juz trzeba wyrzucic faceta ze swojego zycia?

Polecane posty

Gość nie no bez jaj
daje sobie wszystkie konczyny uciac ze ze studiami psychologicznymi nie mialas i nie masz nic wspolnego.

Gość jajca kielbasa
no nie doczytalam...ma klopoty z mailem?telefonem??hehehe no chyba ze jest na wsi albo wgorach , to spoko nie zazdroszcze nerwow, hehe, ile razy ja to przezywalam, niestety jestem po slubie, mamy dzieci, i chyba juz wroslam w ten zwiazek,nie mam odwrotu :( a moglam byc madrzejsza albo miec kogos kto by mi poradzil jak ja teraz tobie :( pogadaj z nim

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Mailowych kont mozna miec 15 Jaka Ty naiwna jestes...

Gość zenek3453
Przyszła madzia na staż ze mną zobaczyła twoje "Sedno" a że to to było miło nie na miło się skończyło :D

Gość nie no bez jaj
Dobra ide bo chlopu musze odbyt wylizac:D Mniam!

Gość zenek3453
A ża madzia moją była więc wyrwałem tego miła.

Dobra, dajcie juz spokoj. Ona i tak dalej bedzie meczennica-bo chce i tyle...

jajca kielbasa, i masz racje, mysle ze mimo wszystko jak sie ma dzieci lepiej sie nie rozwodzic, nastepny facet moze wcale nie okazac sie lepszy

Jest z tych osob gdy ktos na nia pluje to mowi ze deszcz pada.

kurde to samo mi powiedziala moja przyjaciolka ostatnio - ze jestem meczennica i ofiara w tym zwiazku

Bo taka jest prawda.

Gość nie no bez jaj
zaden psycholog nie wyda opini o osobie trzeciej nie porozmawiajac z nia osobiscie, co najwyzej moze ustosunkowac sie do tego co mowi osoba z ktora rozmawia, oraz do jej sposobu postrzegania swiata. a juz napewno po rozmowie na forum nie bedzie starał sie rozwalic czyjegos zwiazku. jedynie jaka rade moge dac autorce to rozmowe z facetem, oraz wsluchanie sie w swoje przeczucia ktore plyna z podswiadomosci, na podstawie zyciowych doswiadczen, aczkolwiek tutaj bylabym tez ostrozna poniewaz moga sie wkrasc pewne dysfunkcje poznawcze. teraz serio uciekam. pa

Ale jest mnostwo kobiet ktore lubia toksyczne zwiazki. Patologia.

Gość zenek3453
Teraz myślisz sobie miły czemu maile się skończyły a odpowiedź jak ten drut miły gdzie korzeni w bród.

ale przeczucia to mi mowia ze on bez kobity na boku czasem sie meczy zwyczajnie i robi wszystko zeby sie ne wydalo na glowie staje ale nie moze sie opanowac

Gość zenek3453
...lubić znaczy tworzyć.

Ja nie widze tutaj braku mozliwości nalezytego zrozumienia lub przekazania informacji ty psudopsychologu:P

Gość zenek3453
A czy on jest twoim mężem ?

zenek daj juz spokoj...

Gość nie no bez jaj
aha i taka mala dygresja. kazdy facet to poligamista i dla swojego zdrowia psychicznego musi rozladowac swoje popedy seksualne, jesli robi to poprzez ogladanie sie za innymi kobietami, ogladanie zjec, fantacje czy rozmowy a nawet flirty jest ok.. ciezko to zrozumiec, ale tak niestety juz jest i na matke nature nie ma rady. ale tez dlatego ze jest czlowiekiem na rzecz wyzszych wartosci jaka jest milosc (przynajmniej tego co jest uwazane za milosc) jest w stanie sie opanowac ze swoich "zwierzecych" zapędów :)

Gość zenek3453
Jeżeli tak to zatrudnij detektywa, wtedy będziesz miała pewność. Jeżeli nie to powiedz mu , jakie masz wątpliwości i powiedz żedo zobaczenia w tym a może w następnym życiu stefan.

Gość zenek3453
O przepraszam. Ja jestem mono. Kcham zawsze tylko jedną kobietę. Więcej nie potrafię. I nie mówię tu o uczuciu motylkach w brzuszku, tylko o czymś co jest zlokalizowane wyżej nakrzywej progresu wg J.Dukaja ;)

nie no bez jaj jak juz sie tyle razy zegnasz to idz juz stad i zakoncz ta zalosna tyrade.

nie jest moim mezem ale mieszkamy razem. on jest z natury flirciarzem i faktycznie - dlatego ze prosilam przestal flirtowac z kobietami. moze robi to za moimi plecami, a wlasciwie...pomyslalam ze moze sie przechwala przed kumplem..kumpel tylko o dupach cyckach itp gada..ciagle mu podsyla zdjecia rozebrane z netu. moze zwyczajnie nie chce przed kumplem wyjsc na pantoflarza

widzialam ta magde..no naprawde nie ma na czym oka zawiesic. choc faceci niekoniecznie z pieknymi kobietami flirtuja

wolves Ty sama sobie zaprzeczasz! Ja pier.dziele, dziewczyno wcale sie nie dziwie ze Twoj facet robi to co robi. Ja bym na jego miejscu nie wytrzymala z Toba nawet pol dnia. A niestety mozna miec dosc przesladowania i podejrzen, i w koncu zrobic to o co jest sie notorycznie posadzanym:D

Acha, i jest takie madre powiedzenie: SADZE CIEBIE, WEDLUG SIEBIE...

no bo ja juz sama nie wiem co myslec cholera..rozne mi rzeczy do glowy przychodza