Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq25

Co wy na to?

Polecane posty

Gość Anq25

Wchodzę na te forum już od dłuższego czasu i ciągle te same nicki...i w sumie poświęcamy na czytanie tych naszych wypocin sporo czasu a nawet nie wiemy czy mamy do czynienia z 20-30 czy 40 latkiem...kobietą czy mężczyzną... Kto jest odważny i napisze jak ma na imię i wiek?:)

Gość Anq25
Pewien osobnik byłby wówczas w siódmym niebie:D

Gość Anq25
To teraz ja....Imię to chyba nietrudno rozszyfrować: Ania i wiek...heh...25 było gdy pojawiłam się na tym forum i taki nick już został...obecnie leci mi już 27 rok życia...

Osobiście nie mam jakoś potrzeby wizualizować sobie w głowie autora/autorki postów, no chyba, że gada jakoś mądrze :P W sumie to nawet jak ktoś poda nick, wiek, fotkę, to jest to prawdziwe na tyle na ile w to uwierzysz. :D Aha, a tak w ogóle to Michał, 25 lat

Gość Anq25
Szejku to mam jedną koleżankę LN:D Lat obstawiam 22?

Gość zenek3453
Nie ważne kto ile ma lat. Tutaj nie musimy bać się szczerości. Jebać zimne ryby ! :D

Gość Anq25
Zupa sie nie przyzna bo jest chyba stara...tak mi się po jej niektórych wypowiedziach zdaje...

Gość Anq25
Zenek a realu musisz?:P

Gość zenek3453
Oczywiście że jebanie zimnych ryb nie należy do najprzyjemniejszych, chociaż przyjemne bywa. Ale To nadal zimne ryby. Bez uczucia. Bez emocji. Dlatego... Jebać je !

Gość Anq25
Łoooo tam wybrzydzasz:D

Gość zenek3453
Nie, We realu też nie muszę się bać szczerości. Chociaż czasem za szcerość płaci się dodatkowe procenty ( wg. logiki zimnych ryb ) lub jak kto woli złamanym sercem ( według zenka " )

Gość zenek3453
zimne ryby tylko analizują ... SWOTy i inne takie. Rachują, rachują a jak przyjdzie kryzio to robią CIACH. Dlatego jebać je !

Gość zenek3453
Zimne ryby oznaczają miłość literką m, którą dodają do ogólnego wzoru. W tym wzorze jest wiele danych... a na końcu m ze współczynnikiem 0,154. Dlatego jebać je !

Gość Anq25
Ja nie wiem skąd Ty takie brałeś....

Gość zenek3453
I nie chodzi mi o to, że ten współczynnik jest tak mały. Nie. Chodzi mi o to, że zawsze jest taki sam. 0,154. Smutne to. Dlatageo jebać zimne ryby!

Gość Anq25
Ja pierdziele co jest z Wami?! Jakieś udręczone jednostki z Was... Nie dość że na babskim forum to jeszcze o jebaniu zimnych ryb gadacie:D Mądrzy w gębie...Ruchać nie gadać na forum:P

Ania - Wskaz cel a uderze! :D A na powaznie to Zenek powaznie masz dobrego dealera :>

Gość zenek3453
Tak, Mam dobrego dilera. Szprycowała mnie w rękę kilka lat a potem puściła opaskę i fala uderzyła w płat czołowy.

Gość zenek3453
... zimna ryba.