Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcov

Moja kuzynka mnie unika

Polecane posty

Gość marcov

Od jakiegoś czasu nasze relacje z kuzynką się pogorszyły. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ponieważ praktycznie cały czas mnie unika i szuka różnych wymówek aby się ze mną nie spotktać. Co zrobić ?? Chciałbym, żeby było jak dawniej. Jest moją najlepszą przyjaciółką. Zawsze się z nią dobrze dogadywałem. Rozumiem, że ma teraz szkołę ale do tego dochodzi inny problem: nie odpisuje na gg i rzadko na sms'y lub odpisuje chłodno. Nie ma już tego uśmiechu co kiedyś. Dodam jeszcze, że tak naprawdę poznałem ją dopiero w tym roku we wakacje., wcześniej się nie widywaliśmy. Pomóżcie !!! To jest dalsza rodzina. Bardzo fajnie mi się z nią rozmawiało. Nie rozumiem dlaczego teraz jest inaczej. Czy mam jej zaproponować jakieś spotkanie gdzieś. Chociażby na pizze lub kawę i zapytać. Czy wystarczy sms lub gg. Tylko czy ona zechce się spotkać. Bardzo mi na tym zależy.

Gość czy mi się wydaje czy
zakochałeś się w kuzynce, albo jesteś na drodze ku temu

Gość marcov
Bardzo lubię moją kuzynkę. Poza tym ona ma już chłopaka i nic do mnie nie czuje. Chyba, że ona to tak odbiera, ale jak jej powiedzieć, że to nie jest tak jak myśli, tylko poprostu chciałbym żeby nadal było jak dawniej. Co robić ?

Gość powiedziec jej to i już
przecież sama się nie domyśli, chyba, ze telepatką jest

Gość marcov
No tak. Tylko jak to zrobić. Jaki pretekst wymyśleć do spotkania i porozmawiania, przecież na każdy sms lub wiadomość na gg nie odpisze lub odpisze że nie ma czasu.