Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosia1234567

PROBLEM!!!

Polecane posty

Gość malgosia1234567

Witam, jestem w 26. tygodniu ciąży, a moje brodawki wyglądają zupełnie tak samo jak przed ciążą: Są zupełnie płaskie i bardzo malutkie (uwypuklają się gdy jest mi zimno albo pod wpływem dotyku). Jedyne, co się powiększyło, to otoczka wokół sutka (no i trochę pociemniały). Boję się, że będę miała problem z karmieniem, a bardzo chiałabym karmić piersią mojego dzidziusia... ;( Dodam jeszcze, że na 100% będę miała robioną cesarkę. Czy po cesarce sutki "wyciągną się"? Czy któraś z Was też ma takie piersi albo podobny problem? Proszę i odpowiedź!

Gość tak lekarze podczas cesarki
zrobią dodatkowe nacięcie i suki wyskoczą niczym małe króliczki z norki:D

cześć ja mam ten sam problem i jak urodziłam dziecko to kupiłam sobie nakładki sylikonowe do karmienia rewelacja i dzięki temu mogłam kormić aż 8 miesiecy. Teraz czekam na nastepne bobo i też juz kupiłam te nakładki

Gość elviska
musisz poprostu masowac i wyciągac je troche, przygotuj je do tej roli ,bo będziesz miała ten sam problem co ja, po urodzeniu pierwszego dziecka miałam to samo , mały nie potrafił wziąc sutka i gdyby nie kapturki to chyba z karmienia było by nici a tak karmiłam dośc długo . z drugim dzieckiem nie miałam juz problemu

Gość elviska
do beata ja jak miałam rodzic drugą corkę tez kupiłam ale okazało sie że są niepotrzebne bo sutki same se wyciągnęły przy pierwszym dziecku i tak teraz karmie moją bubcie już 7 miesiąc, a pierwsze karmiłam 4 miesiące

Gość malgosia1234567
Ale Ty masz wklęsłe brodawki czy normalne? (tzn. podczas zimna "stają")? Bo zazwyczaj powinny same się uwypuklić po urodzeniu... :(

Gość elviska
po urodzeniu moje brodawki nic sie nie zmieniły , pod wpływem zimna kiedyś stawały ale nie mocno a teraz to czasami nawet przez bluzke widac ,nie bój sie będzie dobrze i radze kupic te kapturki bo to naprawdę wspaniała rzecz dla takich jak my

Gość malgosia1234567
Dzięki :)