Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisiiiia

2 dniowa podroz autokarem- jak zabrac laptopa?

Polecane posty

Gość sisiiiia

niedlugo czeka mnie podroz autokarem ok 48 godzin, nie wiem jak przewiesc laptopa. Czy jesli wloze go do bagazu to moze sie uszkodzic? W innym wypadku jak przewiesc, bo jesli wezme ze soba to przeciez nie bede z nim wychodzic za kazdym razem na siusiu czy inna potrzebe, a jesli zostawie w autokarze, to moze mi ktos ukrasc,Pomozcie

jesli sie nim uderzy lub go zgniecie to moze matryca sie popsuc - musi byc bardzo dobrze zabezpieczony - najlepiej w twardy futeral, miedzy ubraniami

Gość sisiiiia
no wlasnie myslalam, zeby go wlozyc miedzy ubrania, ale futeralu twardego nie mam, mam zwykla torbe na laptopa

Gość sisiiiia
Mam torbe, ale nie wiem czy jesli wsadze go do bagazu, to czy sie nie uszkodzi, a jesli wezme go ze soba do autokaru, to bede musiala za kazdym razem gdy z niego wysiade zabierac go ze soba?pojde siku i co z laptopem, bez sensu.

Gość sisiiiia
nie wiem czy sie oplaca, ale mam lek wysokosci i przenigdy nie wsiadlabym do samolotu

Gość sisiiiia
to jak mam go zabrac ze soba i zabierac za kazdym razem jak bede wychodzic na przerwe?

kup etui na laptopa... całkiem przyzwoitą ostatnio dorwałam w sklepie antontech. moim zdaniem, najlepiej by było laptopa zapakowanego w torbę wpakować na dno walizki, tam na pewno nic mu się nie stanie, a stracić bagażu w podróży jak dotąd nigdy mi się nie zdarzyło, więc nie powinnaś mieć się o co martwić :)

Gość sisiiiia
rozrozniam ale jaka jest roznica miedzy etui a torba?

Gość voice
kup taką tobrę żebyś mogła ją zawiesić na ramię, wtedy będziesz łazić z lapsem a ręce będą wolne, poza tym komputer nie jest taki wielki żeby się z nim kiblu nie zmieścić, zawiesisz torbę na klamce, załatwisz się i już, lepiej mieć go pod ręką niż żeby ktoś go zwinął