Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana mammmmmma

je w nocy a w dzień nie chce?

Polecane posty

Gość niewyspana mammmmmma

moje 5 miesięczne dziecko od około 2 tyg je w nocy co 3 godz rzadko zdarza mu się przespać ale w dzień nie chce jeść nawet się nie domaga jedzenia w dzień jakoś sobie przestawił dzień z nocą do jedzenia śpi w nocy dobrze jak się budzi do jedzenia próbowałam dać mu wodę ale wtedy rozbudza się całkiem i płacze a jak poczuje że to nie mleko to kręci się i wypluwa smoczek (karmię sztucznie) miał któraś taki przypadek? Jak sobie z tym poradziłyście?

Gość a może je w dzień
tylko że na spaniu?

Gość malwinkaz zielonego gaju
ja mam podobny problem nie ma tu nikogo czy co?

Gość a może je
hmm jeżeli je na spaniu ( ale też w dzień na spaniu ) to może mieć refluks. Mój synek tak miał. Jak był obudzony, to nie chciał patrzeć na buletkę, łyżeczkę, były krzyki, wyginanie, wiercenia.

Gość Takjasne przeglodzic
i najlepiej odwodnic :-o Sluchajcie! Moj syn na 14 miesiecy i od pol roku nie chcial mi jesc w dzien. Do dzis wstaje dwa razy w nocy.Probowalam wszystkiego..Bylam u lekarzy,polozna "zamwialam" na noc.Obserwowala go i sprawdzala czy wszystko z nim w porzadku. I syn ma tak,ze w dzien zje malutko to w nocy budzi go głod.I nic nie zaradzimy. Darujcie sobie takie komentarze..Ze ma przeglodzic:-o Bo tak sie nie da.Nie da sie tak,bo w koncu padnie.A skoro w dzien nie chce jesc to kiedys musi w koncu zjesc.

Gość mama klaudii
moja mala niedawno tez tak miala ja zrobilam tak ze wydłuzalam jej przerwy miedzy karmieniem w nocy co 15 min. i tak najpierw sie budziła co 3 godz. pozniej co 3,5 potem co 4 teraz je o okolo 23 i pozniej o 6 rano pije mleko ( jak sie nie budzila w nocy to oczywiscie nie dawałam jej jesc) a i w dzien daje jej czesciej niz 3 godz. male ilosci jedzonka bo inaczej nie bedzie sie domagac a w nocy znow zacznie akcje :( i ja mam jeszcze problemz tym ze nie chce w ogole meka tzn. kaszki i kleiki to tak ale samego nie ruszy :(

Gość musisz je przestawic
najedzone w nocy w dzien nie potrzebuje jedzonka:) przegłodz dzidzie..poplacze ale nic mu nie bedzie...przesuwaj karmienie co godzine az dojdziesz do rana