Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebiko

Mleko modyfikowane Bebiko

Polecane posty

Gość bebiko

Od wczoraj moj 4 tygodniowy maluszek dostaje bebiko, tylko widze, ze po nim ma problemy z wyproznianiem sie. Czy spowodowane to moze byc zmiana mleka i sie unormuje, czy bedzie konieczna zmiana mleka? Pomozcie.

moja 8 tyg. córcia też miała problem z Bebiko. Stękała, stękała i robiła dosłownie "łyżeczkę". Zmieniłam na Nan i jest dobrze już.

Gość moja nie miala
u mojej bylo ok, mlec\ko do dzisiaij pije ma 16 miesiecy

Gość srututu13
moja mała nie miała problemu z Bebiko był dzien ze nie zrobiła kupki ale nie przypominam sobie żeby przezywała katorgi przez to ale wiadomo kazde dziecko jest inne

Gość bebiko
Moj pierwszy synek tez nie mial problemu z tym mlekiem, od poczatku super je tolerowal, a ten widac, ze meczy go wyproznienie, w sumie dostaje je od dluzszego czasu, jako dokarmianie do piersi i bylo ok. Od wczoraj jest na samym bebiku i juz zaczynaja sie schody... Nie wiem czy podawac mu je jeszcze, czy szukac juz innego mleka??

Gość jak jest od wczoraj
jak jest od wczoraj i tylko od wczoraj ma prblemy z wyproznianiem poczekaj jeszcze chyba ze bedzie placz itd, a moze sciagniej pampersa i pozwol mu pomachac nozkami.... a tak odrazu zaczelas dawalas te bebiko? rozumiem ze nie zmienialas stopniowo?

Gość bebiko
Mleko wprowadzalam stopiowo do diety dziecka karmionego piersia, po to by zaprzestac karmic piersia bo maly i tak sie nie dojadal. Wczoraj od rana juz podawalam same bebiko i jeszcze wczoraj do poludnia kupki ok, a od poludnia juz problemy.