Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zona

ta zla mala zdzira...

Polecane posty

Gość
a moze po prostu zaniedbalas jego dudusia?? :classic_cool:

Gość zwroc facetowi uwagę ze
gosc z klasa zawsze przede wszystkim wyroznia z towarzystwa żonę, narzeczoną, matkę - takie sa zasady savoir viwre, chyba nie chce wyjsc na buraka. Mala jest mloda to i glupia, ale on powienien miec wiecej rozumu, doswiadczenia i umiec znalezc sie w towarzystwie.

Gość Irmiś
A ty tylko o tym dudusiu, na głodzie jesteś?:)

chodzi o to ze ten kolega mojego faceta jest zbyt dobrze wychowany i nie robi scen zazdrosci o byle co... nie wiem ,moze ufa tej dziewusze. moze nie ma miedzy mna a mezem goracych uczuc ale chyba wciaz sie kochamy

Gość
Irmiś, topik nie jest o mnie wiec nie odpowiem:classic_cool: ale radze sie nad tym powaznie zastanowic;)

Gość mnie tez milo traktuje maz zna
jomej ale ona jest od niego sporo starsza i nieatrakcyjna.

Gość aha i jeszcze cos kazdy mezczy
zna marzy o mlodszej kobiecie niz zona.to normalne=D

Gość adam maczo men
trzeba bylo dawać dupy , anie "głowa mnie boli" teraz cierp za kare

Gość adam maczo men
i wszystko juz wiemy po 12 latach małżeństwa facet nie bedzie sobie konia walił nie jesteś jedyna kobieta na swiecie, łaski nikomu nie robisz jak nogi rozlozysz

Gość fbsafs
no powiedz jak ona wyglada. Jestem przekonana ze twoj maz tez tu pisze. O dziewczynie kolegi 10 lat mlodszej, indianska uroda, o tym ze jest nia zafascynowany...

Gość
sprawdzone und potwierdzone, jej maz tez tu pisuje:classic_cool: to rodzice przerwy:classic_cool:

Gość protektorka 30
Może równie czule żegnaj się z tym kolegą, jej facetem,a jakby sie kto burzył, to powiesz, że u was w domu jest zwyczaj, żeby właśnie tak zegnać sie ze znajomymi. Oczywiscie pocaluj go w rękę

Gość adam maczo men
Nie, lepiej dawac raz na ruski rok i miec pretensje do meza ze inne nie sa ozieble

Gość no wytłumacz nam
w kt orym miejscu ona jest zdzirą? Przeciez ona nie robiła nic złego, myślę że miała mdłości z powodu że jakiś obcy chuj bez krzty dobrego wychowania ją obmacuje. Powiedz autorko na czym polega zdzirowatośc tej kobietyi czemu mówisz że ona jest zla?

bo przyszla do nas w obsilych dzinsach na szpileczkach i z plecami na wierzchu! caly czas usmiechala sie do niego i szczeryzla jak jej pokazywal pamiatki z misji ! glupia ges

Gość fbsafs
nie wkrecam. Poprostu pamietam taki temat. Facet pisze o dziewczynie kumpla, ładna, mlodsza, ale ze nie zrobil by tego kumplowi itp.. nie wiecz czy to o to chodzi, ale poprostu jakbym czytala to teraz ze strony zony. Ostatnio pisal ze niewytrzymal i ja pocalowal. Jak znajde ten temat to podesle linka

Gość grunt to strategia
przed Sylwestrem zadbaj o to bym mąż łyknął odpowiednia dawkę środków przecyzszczających jak będzie miał rewolucję w żołądku i spędzi 3/4 nocy w kiblu to nei będzie miał czasu czarować i kokietować partnerki kolegi.... a Ty kup sobie jakieś super ciuchy, dobry makijaż, seksowne perfumy